Chcela by som vedieť od tých čo kondicionér nepoužívajú že čo si dávate na vlasy po umytí šampónom? Ja kondicionér nepoužívam vôbec. Iba našampónujem a asi 5 minút oplachujem studenšou vodou. Mám taký menší problém s ročesávaním. Vlasy mám zozačiatku dosť "zacuchané" ale potom je to už v pohode. Len to prvé rozčesávanie je hrozné. Už som si objednala kefu s prírodnými štetinami tak uvidím. Pri tom prvom rozčesávaní používam hrebeň s riedkymi zúbkami. Ale inak sa nemám na čo sťažovať. Vlasy mi bez kondicionéru schnú viac ako o polovicu rýchlejšie, sú krásne lesklé a kvalita je omnoho lepšia takže kondicionér už určite nechcem používať. Takže poraďte prosím niečo ako ich rozčešem. Ďakujem za rady :-)
Kondicionér
kondicioner neovplyvnuje schnutie vlasov..vsak ho zmyjes vodov tak preco by to mal ovplyvnovat?a veru kondicioner je najlepsi na rozcesavanie..ostatne spraye ti skor zamastia vlasy lebo sa pouzivaju az po umyti..
ja sice pouzivam kondicioner ale mozno nejaky olej, napr kokosovy alebo neviem aky