Ahojte minulý mesiac som si objavila kondylomy bola som za lekárom prepisal mi Wartec cream.Užívala som ho,bohuzial nepomohol.
Počula som ze gel Verrumal je na bradavice.Myslíte ze by som ho mohla pouzit aj na genitalne bradavice?Mam ich 4 a nemam ich vo vnutri ani na pyskoch ani v posve ale vonku, skoro pri stehnach na zahybe.
Dakujem krasne za pomoc:-)
Genitálne bradavice
Takze ja som condyline pouzival 3x a zakazdym sa mi bradavicky vratili.Vzdy ked som si myslel ze uz je dobre tak boli spat. Pouzival som aj ine pripravkya aj prirodnu liecbu ale nic nepomohlo. Je to uz 7 rokov odkedy sa objavili a ziadna liecba nezabera ,skor ich mam viac ! Sam neviem co s tym :(
@Dk1990 prosím Vás odkiaľ ste si objednali Condyline?
@Michaela_MM prosím Vás nemáte náhodou navyše Condyline, hneď by som ho od Vás odkúpila
@Michaela_MM bez receptu sa tento liek v Maďarsku kúpiť nedá ? Vdaka
Teraz týmto trpí strašne veľa žien. Ja som počula od lekára, že je dobrý na to silver gel gynella so striebrom. Vyskúšajte.
Ahojte :) chcela by som Vám iba poradiť že vodicku CONDYLINE mozete v pohode zohnať v Maďarsku. Ja som to riešila v lekárni v Rajke a písala som tam mail a povedali mi že stačí slovenský recept. Išla som za svojou doktorkou v pohode mi ho vypísala a v lekárni som ho len odovzdala a platila som 2750 HUF čo je približne 8.80 EUR. Takze oproti tomu za aké ceny sa to tu ponúka je to ako zadarmo.
Zdravim. Gb som si objavil asi pred rokom a pol. Odvtedy je to ako kruh. Uz som skusal naozaj vsetko. Zacalo to domacou liecbou ako napriklad cesnak a ocot. Samozrejme je to dost individualna vec a mne sa to s tym samozrejme nepodarilo znicit. Mam za sebou aj dve vypalovania lesarom v nemocnici pod plnou narkozou kazda z nich ma stala 205€ nie na slovensku ale v nemecku. Bohuzial lekari vam ani v nemecku nepredpisu lieky alebo maste, proste operovat laserom. Podla miesta bohuzial bola nutna narkoza. Po odstraneni som bol stastny ze mi zmizli. Bohuzial iba na asi tyzden. Skusal som vsetko naozaj bez vysledkov a ked tak sa mi bradavice hned vratili. Teraz som si objednal clondyline za 67€. A nasadil zinok a selen. Som naozaj zvedavy ci to uz konecne pomoze. Vela stastia pri lieceni a pevne nervy
Kúpim súrne condyline 150€ 0902 677 010
vie mi niekto pomoct ako si objednat condiline ? GB mam asi rok a je to bludny kruh...stale to iste dookola. na zahranicnych strankach sa da docitat, ze condiline to odstranuje hned do 3 dni, bez toho aby sa to vracalo...a tiez sa tam pisalo ze ludsky organizmus sa s tym dokaza do dvoch rokoch vysporiadat. Neviem co je na tom pravda ale chcem to skusit. Tak ak sa tu najde clovek, ktory to vyskusal, nech mi napise na email peter.niznik@centrum.sk ... samozrejme nic nechem zadarmo... VDAKA