Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jablčný ocot

kofola23

ja uzivam jednu tabletku po obede a zaber mi to citim sa ovela lepsie aj chudsie po 2 tyzdnoch co ho beriem a ani necvicim ale snazim sa vecer az tam moc nejest, ale zas ked mam chut zjem hoci co, takze zas az taka hlupost tie tabletky niesu aj brusko mam mensie.

iwka242

Ahojte, ja som si kúpila tablety z jablčného octu pred 2.týždnami.. Dávam si 1 tabletku ráno nalačno a niekedy keď ma to napadne tak si dám aj poobede jednu.. ale viac nie!!.. Neni ani povolené väčšie dávkovanie.. Za tie dva Týždne som schudla 4kg..A pritom jem úplne všetko.. a také že: \" po 6tej nejesť \" to nepoznám.. veľakrát som si dala niečo aj o 10tej večer.. a dosť často to bola aj čokoláda alebo iné maškrty.. Tak som sa sama čudovala ako to že to ide samé dole... ale je pravda že tie tabletky vám znižujú chuť do jedla.. Ked som aj niečo jedla tak som toho zjedla podstatne menej ako predtým.. lebo tie tabletky sa vám nafuknu v žaludku a potom mate pocit že ste najedená.. takže ja som maximálne spokojná... Žiadna námaha, nemusíte si nič odopierať a doslova brať od huby možete jesť všetko.... Ja som velmi spokojná :):)

Mrska Silvuska

Bozett-pokial cvicis a zdravo sa stravujes, nepotrebujes jablcny ocot, nie? Logika...okrem toho, keby bol jablcny ocot taky WOW, nemusia tolke zeny chodit napr. na liposukcie a podobne, ze ano...

Meitschi

Ja užívam jablčný ocot Revital už 2 mesiace , z ničoho som nemohla schudnúť už asi 4 roky, a len som priberala. K mojej výške 156 cm, som mala 55 kg, čo už bolo dosť. Teraz mám 50 kg a som konečne spokojná. Chodim pravidelne na veľkú..., čo som predtým nechodila a zlepšila sa mi pleť tak o 100 %...takže možem len odporúčiť :) keby máte nejaké otázky okolo užívania, tak mi môžete napísať na meitschi_tko@azet.sk

Bozett

Ano mala som na mysli presne tu dietu.Viem,ze J.O.v tekutom stave kazdy neznesie.Treba ho pit s mierou a riedeny vodou.Mozno ze som prave ja ta vynimka na ktoru to zabralo.Teraz sa v nicom neobmedzujem,ale takisto to ani neprehanam.Naucila som sa pravidelne stravovat,co u mna bolo katastrofa.No ved casom uvidime.Urcite sa ozvem.Ahojcek.

darkmother

Bozett mal/a na mysli nepochybne dietu s jablcnym octom, pri ktorej sa ranajkuje kava, obeduje dusene kuracie maso so salatom a vecera ananas a ku vsetkemu vypit JO. Nie len pitie jablkoveho octu popri beznej strave. Tak na to pozor, ja som ju drzala, jasne ze to funguje, ale NEODPORUCAM!

Bozett

Takze uz som tu zas.Krasna a stihla.K mojmu 7kg ubytku sa pridali este 3kg.Super som stastna!Uz tyzden jem normalnu stravu a pohoda.Som stale na rovnakej hmotnosti.Co s toho vypliva? Treba len dodrziavat dietu,pit jablcny ocot,pravidelne sa stravovat a pojde to ako po masle.Len tolko.Majte sa a drzim vsetkim palce,ktori sa rozhodnu pre seba nieco urobit. Pa,pa.

Ivka 000

Ahoj, ja som si tiež kúpila jablčný ocot v tabletách, spolu s Inulínom, ktorý obohacuje črevnú flóru o prospešné baktérie, aby lepšie fungovalo trávenie. Beriem to asi len mesiac, ale nemám pocit že by to extra pomáhalo. Treba to piť nalačno, najlepšie ráno. Tiež si myslím že chudne človek len vtedy ak do toho zapojí cvičenie a mierne upraví stravu. Samo o sebe to podľa mňa veľký účinok nemá.

silvus28

Bozett: užívaš tabletky alebo tekutý jablčný ocot? Koľko lyžíc sa má denne užívať a ako-ráno alebo večer?