Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jablčný ocot

Castiel

Zdravím chcel by som sa spýtať ohľadom jablčného octu či škodí pri častejšom užívaní ? Trochu som nabral kvôli zlomennej ruke a necvičením a objavilo sa pivné brucho a teraz si zvyknem do 1,5l zarobiť jablčný ocot s vodou mne to celkom chutí a vynahradzuje mi to sirupy či limonády chcem len vedieť či to môže mať nepriaznivé účinky.

Romanee

kašlite na tablety,kúpte si v tescu za 2 eurá 750ml jablčného octu a každý den ráno na lačno,tesne pred jedlom si dajte trištvrte polievkovej lyžice do 2 deci vody a vipite to...neni to až také nechutné,zvyknete si len to nepite samotne ale s tou vodou,účinok sa nezmení,s chudnutím to pomáha ale len tolko že nebude mat nutkanie stále do čohosi dzobat a tím pádom možte schudnut ak ste dovtedy holdovali jedlu,s tlakom nie su problemy od kedy to pijem.
Odporúčané je 2 týždne to pit a potom týžden nechat pauzu a zasa...

RNG

Jablcny ocot obsahuje kyselinu jablcnu a pektin. Jablcna kyselina mierne potlaca apetit, inac nic, co o nej tvrdia ako zvysenie metabolizmu nebolo nijak dokazane. Pektin pomaha traveniu a cisteniu tela , pripadne moze trosticku znizit glycemicky index jedal a tym malicko absorbciu a zrovnomernit prisum cukrov z jedla.
Na druhej strane dlhodobo brany co vyssich davkach okysluje telo a moze viest k strate mineralov, najma vapnika a horcika, tj prispieva k osteoporoze.

Kiviki

pripemeniem sem túto tému a chcem sa opýtať... ako užávať ten jablčný ocot ? a kde sa to dá kúpiť ? to je jedno aký si kúpim ? :)

lala8

Kúpila som si tabletky jablčného octu. Až som sa zasmiala, ako tam bolo veľkým napísané, že na zníženie hmotnosti.
Kým človek necvičí neschudne natrvalo.
Neverím žiadnym tabletkovým preparátom.
Zo zvedavosti ich začnem papať ako doplnok k cvičeniu. Dám vedieť, či mi nejaké kilečko zmizlo rýchlejšie. No schudnúť 12 kg za 6 týždňov, ako tu niektorá písala nie je asi veľmi zdravé.

lu

ahojte, chcem sa opytat, skusila ste daktora chilliburner?? a ozaj ten jablcny ocot tak fajne posobi?? prosim, budem cakat na odpovede...dakujem

optimalka

No ja som veru zo ziadneho jablcneho octu neschudla a to som ho skusala dvakrat, jeden raz dokonca tristvrte roka. A nic.