Chcem s ňou traviť viac času no ona stale menej a menej

Príspevok v téme: Chcem s ňou traviť viac času no ona stale menej a menej
chalan

mam skoro taky istý problém :( som s priateľkou skoro rok ale už neje somnou tak často ako kedysi ... nikedy sme boli spolu aj 8hodin vonku a bolo nam super no teraz sa len hadame kvoli tomu že ja s ňou chcem byť von ale ona chce mať čas aj pre seba samu ... vždy ma nejaku vyhovorku prečo chce isť skvor domov a hneva sa namňa že ju neviem pochopiť... ale keď mne nikoho ineho netreba len ju, nevidim zmysel pozerania televizora alebo čokoľvek robenia keď nesom s ňou. Možno to trocha prehaňam ale takto mi už par vzťahou stroskotalo ale na tomto mi veľmi zaleži a nechcem aby som ju stratil čo mam robiť?

ta3

Chalan
spravas sa prilis majetnicky, co jej zacina prekazat
"Možno to trocha prehaňam ale takto mi už par vzťahou stroskotalo ale na tomto mi veľmi zaleži a nechcem aby som ju stratil čo mam robiť?"
Urcite to prehanas a ak nechces stratit aj ju, tak jej nechaj priestor aj pre jej konicky, ved ked Teba nebavi pozerat TV bez nej, ale ju to bavi, tak ju nenut byt s Tebou, ked ona chce pozerat TV. Mat niekoho rad neznamena ho totalne zotrocit, prave naopak, poskytnut mu dostatok vnutornej slobody.

chalan

skusim ju neako obmedziť a sem tam aj odmietnuť a dufam že všetko bude zasa v poriatku ako predtym ďakujem za rady

chalan

a ešte tu je problem že oni fajčia ja som fajčil 4roky a prestal som kvoli nej a teraz kebyže sa vratim k nim isto začnem aj fajčiť lebo nedokažem pri nich nefajčiť

chalan

ale teraz to už je s kamaratmi trocha problem lebo vykašľal som sa na nich lebo som bol s frajerkou cele dni ešte jak ju to bavilo a teraz už oni kašli namňa ja ich chapem to iste by som urobil aj ja ale teraz neviem čo mam robiť posledy čas travim veľa sam chodim sa korčuľovať na par hodin denne a čitam knižky ale stale rozmyšľam nad ňou :(

jajka001_

no, vidis. tak zbehni s kamosmi castejsie von a nebude ti utekat za tv :) radsej bude s tebou aby o teba neprisla. bude si vazit cas straveny s tebou.

jajka001_

no ked ju viac bavi rozpravka ako ty :) zauvazuj nad sebou, asi vam fakt hrozi stereotyp. nebehaj za nou vzdy ked mozes potom si to nebude vazit ked si stale poruke. najdi si aj ty cas len pre seba. aj ked tuzis byt len s nou...je to tazke, viem. co tvoji kamosi? mas nejakych? zbehni s nejakym z nich von.

chalan

jajka : dal som jej na vyber budeme spolu často alebo začnem chodiť s kamaratmi vonku a uvidime sa hodinku za deň dve a ona povedala že nechce aby som s nimi chodil že ona chce byť somnou a sme sa dohodli že budeme spolu cele dni a na druhy deň to iste musi isť domov skvor bo... a každy deň vyhovorka :( ...

chalan

no ano ja viem ale trapy ma hlavne to že niekedy dokazala byť somnou stale prvých par mesiacov a teraz to je čim ďalej tym menej aj dnes napriklad sme chceli byť spolu celý dEň ale som bol v robote a vratil som sa večer skvor aby som bol s ňou a aby nepovedala že sme sa dohodli a som nešiel a po hodinke mi povie že chce isť domov lebo icu alvin a chipmankovia či čo bo jej sa to pači a keď poviem že jej stiahnem a si kukneme tak ju to nebavi pozerať tak ale iba keď to ide v telke