mam skoro taky istý problém :( som s priateľkou skoro rok ale už neje somnou tak často ako kedysi ... nikedy sme boli spolu aj 8hodin vonku a bolo nam super no teraz sa len hadame kvoli tomu že ja s ňou chcem byť von ale ona chce mať čas aj pre seba samu ... vždy ma nejaku vyhovorku prečo chce isť skvor domov a hneva sa namňa že ju neviem pochopiť... ale keď mne nikoho ineho netreba len ju, nevidim zmysel pozerania televizora alebo čokoľvek robenia keď nesom s ňou. Možno to trocha prehaňam ale takto mi už par vzťahou stroskotalo ale na tomto mi veľmi zaleži a nechcem aby som ju stratil čo mam robiť?
Chcem s ňou traviť viac času no ona stale menej a menej
nechaj ju dychat...lebo sa vam vztah rozpadne. kazdy potrebujete priestor pre seba. vzdy je vo vztahu jeden ktory chce byt viac s tym druhym. teraz si to ty. musis si vyplnit cas inym sposobom ako byt stale s nou. o to viac sa budete na sebe potom tesit. ak budete stale spolu, nastane stereotyp a ponorkova choroba.
urcite ma aj vela povinnosti ktore nestiha preto ze je s tebou. aj ty mas urcite co robit. ak nemas zaluby, najdi si nejake, su podstatne pre zivot.
ahoj,
ja by som ti určite poradila, aby si jej dal priestor. Inak začne mať pocit že ju obmedzuješ(ak ho už nemá)- Možno práve preto si vynucuje čas pre seba, aby tomu zabránila.