aku mate pracu?

Príspevok v téme: aku mate pracu?
PracaP

neviem si najst pracu. neviem ani aku. externe studujem a robim v kancli. neznasam to, ubija ma to. ked si predstavim ze to mam robit cely zivot tak idem zosaliet. rano vstavam s tym ze nech uz je to za mnou, ta cesta trva vecnost a ked si sadnem na stolicku, zapnem komp tak citim ze zas marnim hodiny zbytocne. pozeram von z okna a je mi strasne tazko. nech aj miliony zarabam tak to nechcem robit.
ked pozeram na nete, tak same ,,super ,,zarobky z domu, predaj poondiatych sperkov, wellness, lanaranie ludi na poistenie a podobne debiliny.ked sa ma pytaju ,,a co take by si chcela teda robit,,?neviem. proste ani taku poziciu nepoznam lebo tu sa vsetko toci len o administrative, manazerstve, kravatkovi ludia a pod. ale urcite su profesie o ktorych ani nevieme ze su...no desim sa utorku, kedy zas ist do kanclu a cumiet do monitoru. kludne aj do zahradnictva by som radsej sla. ale to ani neponukaju a vsade maju plno.
aku mate pracu vy?

la femme

chapem tvoje pocity...ale asi sama vidis, ze nie je take lahke najst v dnesnej dobe pracu..ja som bola nezamestnana dokopy asi tristvrte roka a strasne som zavidela kazdemu, kto tu robotu mal..nedajboze, ked niekto este aj pindal, to som uz absolutne nechapala a hovorila si, kurnik sopa, co by som ja za to dala :-) skus zmenit myslenie a nehladat na tvojej praci same negativa, urcite sa najdu aj pozitivne veci..alebo si najdi konicky, nieco co budes robit po praci, nieco na co sa budes moct kazde rano tesit..neupinaj sa tak na to, ze chces robit hned a teraz inde..ono to pride casom (treba ratat s tym, ze to bud etrvat mozno mesiace, rok) vsak hladat mozes stale..drzim ti palce nech coskoro najdes job tvojich snov, alebo aspon taky co ta bude naplnat viac ako tento :-)

AdamKrt

PracaP: zaloz si zivnost a rob co chces...

Miliony zarabat nechces, manualna praca Ti nevonia. Si typ cloveka, ktory nevie co chce, ale vsetko nechce. Ked si taka schopna, ze mas na viac, urcite nebude pre Teba problem ako zivnosticke zistit, co to je.

Teraz je situacia na trhu prace taka, ze ked das vypoved, tak o novu pracu budes kludne stat v rade s dalsimi 200 ludmi na to iste pracovne miesto.

Ale to je Tvoja vec, ci chces vrabca v hrsti, ci holuba na streche :)

katka...

Tak si hladaj taku pracu, ktora ta bavi. Ale ked ty ani nevies, co by si robila. To je potom tazko. Ja mam napr. pracu v kancli rada a urcite aj ini ludia by za to dali neviem co, aby mohli sediet v kancli a cumiet do monitora. A ak mas na viac ako pises, tak nieco pre to rob. Hladaj pracu, ak si taka sikovna, nebude to pre teba problem.

PracaP

inac robila som uz aj v pracovni, tam to je zle s platovymi podmienkami.
a to ze nechcem sediet na zadku v kancli vas ale este neopravnuje zhadzovat ma sposobom ze mi odporucate zle, slabo platene manualne prace. viem iba ze mam naviac, ze mozem byt uzitocnejsie, robit dolezitejsie veci, nieco zanechat po sebe, viac pracovat, mam silu, chut tak preco nie. ked budem starsia potom uz nebudem mat na to predpoklady.
som zvedava kolko prispevkov musi odzniet aby sa nasiel niekto schopny odpovedat na otazku. vsimla som si ze na tomto portali to prispievatelom vacsinou dlhsie trva.

PracaP

pytala som sa, beru iba chlapov.
viem ze si to myslel tak ze mam drzat hubu a byt spokojna ze vobec nieco mam. je to jedna z mojich zlych vlastnosti, ze nikdy nespim na vavrinoch a neuspokojim sa len tak. zivot je ovela pestrejsi nez sa uspokojit len s jednym. nie som silna ako ty ze drzim hubu a sklanam hlavu.

AdamKrt

Zober krompac, lopatu a mozes ist kopat kanale, ked sa Ti nepaci v kancelarii. Na Tvoje miesto sa trasie dalsich 100 ludi...