aku mate pracu?

Príspevok v téme: aku mate pracu?
PracaP

neviem si najst pracu. neviem ani aku. externe studujem a robim v kancli. neznasam to, ubija ma to. ked si predstavim ze to mam robit cely zivot tak idem zosaliet. rano vstavam s tym ze nech uz je to za mnou, ta cesta trva vecnost a ked si sadnem na stolicku, zapnem komp tak citim ze zas marnim hodiny zbytocne. pozeram von z okna a je mi strasne tazko. nech aj miliony zarabam tak to nechcem robit.
ked pozeram na nete, tak same ,,super ,,zarobky z domu, predaj poondiatych sperkov, wellness, lanaranie ludi na poistenie a podobne debiliny.ked sa ma pytaju ,,a co take by si chcela teda robit,,?neviem. proste ani taku poziciu nepoznam lebo tu sa vsetko toci len o administrative, manazerstve, kravatkovi ludia a pod. ale urcite su profesie o ktorych ani nevieme ze su...no desim sa utorku, kedy zas ist do kanclu a cumiet do monitoru. kludne aj do zahradnictva by som radsej sla. ale to ani neponukaju a vsade maju plno.
aku mate pracu vy?

beskyd

uhlie, jak nemoze pohnut, tak sa spravi trojzmenna prevadzka, sak aj zakonnik prace hovori o nepretrzitom dennom odpocinku, nepretrzitom odpocinku v tyzdni:)) vtedy by som uzival peniaze z tych prenajmov a byval v krasnom dome kdesi pri namestove a mal svaty pokoj od mesta, hluku, spiny, bordelu, ludi a ostatnych sr*ciek.

uhlie

beskyd,

zajdi si na Skycov. Od BA to nie je az tak daleko a priroda je tam, ako v rozpravke. Nechapem ale na co by ti boli peniaze, ked bacovi s oveckami su aj tak zbytocne. O drana do vecera sa od nich nemoze pohnut.

jajka001_

ty by si chcela super pracu za vela penazi. keby to bolo take lahke, tak sa mame vsetci ako prasata v zite. odporucam ti ist do zahranicia, napriklad do norska, svedska, tam aj pri manualnej praci na vzduchu, cize podradnej ako to ty vidis, zarobis viac ako tu po vystudovani dvoch vysokych skol.
alebo chod oj...vat ludi, to zarobis aj na Slovensku lahko a vela a rychlo. tam sa najviac uplatnia ludia s talentom.

beskyd

idealne by bolo prenajimat par bytov v BA a past ovce na orave, krasny kraj, super vzduch, pekne zeny, fajn ludia:) to by bola aka pohoda:)

PracaP

problem s pracou nemam, tou co kazdemu by sa pacila, dokonca mi chodia ponuky aj bez ziadosti. ide len o to, ze ma to nenaplna.
tak dakujem za rady a hlavne za odpovede, naozaj mate roznorode a zaujimave zamestnania. nabrala som hadam aj inspiracie heh:)

la femme tebe naozaj dakujem, skusim zmenit myslenie a najst napr. pozitivum. trebars ze mame stenu natrenu na peknu zltu.hm.

ahojte

gerbera

Ja ti uplne rozumiem :) Praca v kancli, pred monitorom je dost unavujuca. Kasli na to, co ti tu napisali. Niekto je viac ctiziadostivy, niekto menej. Urcite je lepsie tu pracu zmenit teraz ako o 20 rokov zostat s depresiou na liekoch. Ak najdes pracu, ktora by sa ti pacila, ale tvoje vzdelanie nie je dostatocne, nevzdaj to, urob si skolu alebo nejaky kurz. Chod si za svojim a nedaj sa odradit. Som ucitelka, druhy stupen ZS. Ale aj ked ma to bavi, neviem si predstavit tam zostat dalsich 40 rokov. Preto som sa rozhodla ist na dalsiu skolu. Zatial ale este neviem aku :) Vela sily a odvahy do dalsich dni!

AdamKrt

Popozeraj sa napr. v teletexte, je tam kopec ponuk na pracovnikov do vyroby. V niektorych reginoch naberaju vo velkom. Ci uz textilny priemysel, alebo automobilovy, strojarsky...