Ahojte chcela by som vedieť vaš nazor či bude odomna blbe ak poviem mlademu lekarovi okolo 40 rokov aby mi tykal. Ja mam 26 a je mi to trošku blbe ak mi vyka. Alebo je to opačne? Že ak je mu to blbe mi vykať tak by sa mal on spytať či mi môže tykať? Odomna by to asi nebolo slušne však? Viem že tykanie navrhuje žena mužovi ale toto je ine.
Mlady lekar - tykanie, vykanie
tak ja by som netykala a ani by som nenavrhla aby on tykal mne :DDDDD pripada mi to trosku smiesne :DDD mne sice gynekologicka tyka,ale to preto,lebo moja mama je jej kamaratka,to je nieco ine....este si ten mlady lekar bude mysliet,ze po nom ides :DDDDD
inak ani podľa mňa sa to nehodi
druhá puberta? :)
Jednoznačne vykať!!! Máš 26,si dospelá žena a pokiaľ nie ste v príbuzenskom ani v priateľskom vzťahu tak tu niet čo riešiť. A navrhnúť mu len tak tykanie?? Asi by si svoje pomyslel ...
Lekár-pacient vykanie.....:)
neviem preco by ti mal tykat, uz nie si male decko
A ak by to bolo blbe jemu asi by to navrhol on to tykanie no nie? Inak v nemocnici sa ma sestrička pri hospitalizacii opýtala či mi môže tykať a ja že jasnee :-) tak ma to potešilo aspoň som sa necitila ako staršia pani :-))