Ahojte chcela by som vedieť vaš nazor či bude odomna blbe ak poviem mlademu lekarovi okolo 40 rokov aby mi tykal. Ja mam 26 a je mi to trošku blbe ak mi vyka. Alebo je to opačne? Že ak je mu to blbe mi vykať tak by sa mal on spytať či mi môže tykať? Odomna by to asi nebolo slušne však? Viem že tykanie navrhuje žena mužovi ale toto je ine.
Mlady lekar - tykanie, vykanie
No pačiť sa mi pači :-))) ale v poriadku ja mu to nenavrhnem aj keď nie sme 50 ročný, predsa len nie je to kamarat zo školy :-) mate pravdu. Lebo chodim aj k jednemu 55 ročnemu lekarovi a ten mi raz vyka a raz tyka a bolo mi to lepšie ak mi tykal :-) asi si pomyslel že takej mladej môžem aj tykať, tak tykal a mne to nevadilo.
neviem ja chodim na vysku a tam nam kazdy vyka...a nepride mi to blbe...praveze mi pride blbe, ked mi cudzi clovek tyka..
neviem co by mu malo byt na tom blbe..on je na to zvyknuty a aspon je profesionalny
Ty si pacient, on lekar, tak vykanie tam patri. Tiez predsa nevojdes na urad, ci do banky a netykas si s pracovnikmi, lebo su mladi. Ak by si mu to navrhla, mohol by to zobrat tak, ze mas o neho zaujem.
ty si pacient a on je tvoj lekar, neviem preco by ti mal tykat...tu nejde o vek, myslim si, ze by skor bolo netaktne od lekara keby tykal svojim pacientom a je jedno ci ma 20 ci 70..a podla mna by sa on citil trapne keby ze mu nieco take navrhnes..
jedine co ma napadlo je, ci sa ti nepaci ked uvazujes nad takym niecim :-P lebo mna by to nenapadlo :-)