mala som s priatelom sex pocas menstruacie, v druhy den a bez ochrany. Mozem otehotniet, ak sa do mna nespravil?
sex pocas menstruacie-prosim vas nazor
Bia - no to máš veľkú pravdu, ani ja ich už neberiem, tiež som ich musela vysadiť kvôli zdravotným problémom.Ale malo to aspoň jedno veľkéé + (a asi 100 mínusov,viem :-)))
tinka - aha,tak potom dobre,ked to je slabsie uz je mensia pravdepodobnost ako myslis,k antikoncepcii,to ja zasa nemozem,mam aj ine zdravotne problemy kvoli ktorym brat HAK nesmiem.A tiez som niekde citala ze je to poriadny humus,narobi to viac problemov ako vyriesi..
No tak v prvý deň sa nikdy nemilujeme ani my, ale už keď je to slabšie.A poviem ti, že takéto bolesti som mávala aj ja a keď som začala brať tabletky, tak úplne zmizli.Nechcem ťa na nič nahovárať, ale viem, aké to je mať také bolesti a s antikoncepciou som ani nevedela, že mám.
Ani ja som to neskusala a neviem si predstavit,prvy a druhy den to tiez zo mna ide poriadne a takisto mam dost velke bolesti.Infekciu si tam mozes zaniest velmi lahko,je to v podstate otvorena rana v maternici...ked uz tak ku koncu menzesu ale druhy den to by som neodporucala,mozu vzniknut velke problemy...
ako normalne:)mas parvdu ja som to este neskusala a ani si to neviem predstavit, lebo prvy den to zo mna ide ako zo sopky:) a mam porodne bolesti, cize lezim len v teple skrutena a cakam kedy sa to konecne skonci...a raz som niekde citala ze ak sa milujes pocas menstruacie tak si tam mozes zaniest infekciu..
úplne normálne!!! čo sa ti na tom nezdá?? Ty si to asi ešte neskúšala, napr. ja s tým nemám problém a určite nie som sama.
a este pre janku: no podla mna nemozes otehotniet,ja som to viackrat skusila tak ze sa do mna nespravil a to aj pocas plodnych dni..a nic..neviem,mozno sme mali iba stastie,no radsej uz nechcem riskovat
ivka2: no to by som aj ja rada vedela
janka: to ste akoze v sprche?alebo ako?neviem si predstavit...