mala som s priatelom sex pocas menstruacie, v druhy den a bez ochrany. Mozem otehotniet, ak sa do mna nespravil?
sex pocas menstruacie-prosim vas nazor
noo sex pocas menstruacieee,,,zee uaaaaaaaaaaa asi tak aspon v mojom pripadeeto sa neda porovnat a veruu vyzera to sice ako po nejakom masakre :) ale da sa je to supeeerrr...takze sexujeme stale :) hihih ale opatrne
Podla mna tam musí byť nejaké logické vysvetlenie, lebo gynekologicky nemôže prísť k oplodneniu počas menzesu, jednak tam nie sú vhodné podmienky, a to by tam museli byť hned dve vajíčka, jedno ktoré nebolo oplodnené a menšt. krvou vyteká a druhé životaschopné pripravené na oplodnenie, ale o takomčosi som ešte nepočula. To musia byť nejaké anomálie asi.
basa ako je mozne otehotniet pocas menstruacie?? ved tam nie je ziadne vajicko a keby aj bolo, kde sa ma,chudatenko, uhniezdit, ked to vsetko vyteka von? jedine ze by prisli extremne zivotaschopne spermie... alebo je to inak??? pls, vysvetli, nech mam v tom jasno. lebo potom zacnem stresovat.... no a to s tou infekciou-toho sa nebojim, s priatelom som dlho a dokonale sa pozname
ked sa bojite infekcie, kondom vas ochráni...
tak v tomto mas pravdu ethel..
...len sa zabúda na obrovské riziko infekcie...
ja som si sex pocas menstruacie nevedela kedysi predstavit,ale teraz je to uplne v pohode, priatelovi to neprekaza a ja mam prave pocas menstruacie na sex dost velku chut cize som rada,ze mu to nevadi, naozaj ked sa dvaja lubia neni problem. a este k tomu: mozes otehotniet, napriklad moja mama dokazala otehotniet iba pocas menstruacie...
Môjmu priatelovi to tiež nevadí. Ked sa dvaja lubia...
Ja si myslím, že je to úplne normálne!!
Nechápem čo sa vám na tom nezdá???Tiež som to odcudzovala, kým som to nevyskúšala...a teraz je zo paráda :))
Je to presne to isté ako bez menštruácie...len nevýhoda, že s vás tečie...