ste tu zeny,ktore ste boli na umelom preruseni tehotenstva ? mna to caka zajtra :-(((( som este len v uplnom zaciatku a lekarka mi na 100% tvrdila,ze tehotna nie som,az na pohotovosti,kde som prisla so strasnymi bolestami v lavom boku mi povedali ze som tehotna :-((( chcem vediet co ma caka,kedze vela informacii som nedostala.... :-(((
UTP - umele prerusenie tehotenstva
nazor sa da vyjadrit aj slusne a nie tym,ze ju zacnes osocovat a posles jej video..
ak mas zaujem jej pomoct v rozhodnuti aby si babatko nechala tak urcite neuspejes tymto stylom...ak ti to je jedno tak naco sem pises..ci si potrebujes len ulavit?
a este nieco....ak by si ty cakala Degenerovane dieta,alebo dieta s vaznou poruchou nedajboze by ta niekto znasilnil,tiez by si mala take sproste reci????ci uz ani nie?si hrozna osoba,mozno sedis niekde v kostole hned v prvom rade(moja mienka)ale v skutocnosti si negativna,osoba,ktora v zivote nikomu nepomohla.vidno to na tvojom zmyslani.
pokial viem, otazka je "co ma caka" a nie "povedzte mi aka som *** lebo idem na potrat".
je to jej vec, jej rozhodnutie a stoji si za tym a tym ze ju tu budete zhadzovat tak zhadzujete len same seba a je to o to ubohejsie ze tu pisete zavery a pritom o jej zivote neviete nic.
nepisem ze som zastanca potratov, to nie som, ale urcite je ubohe reagovat tu takymto sposobom a robit zavery z par riadkov v nadpise temy.
MISA.... nie je s manzelom,s tym som neni v kontakte uz velmi dlho,zijem s priatelom.mali sme pojednavanie na ktore sa nedostavil a ja som mala tyzden pred porodom.... je to tvoj nazor,ja ti ho neberem a vobec,uz som sa rozhodla a myslim si,ze som pre svoje prve dieta ta NAJLEPSIA mamina aku moze MAT !!! a za tym si stojim !!! chcela som,aby mi pisali zeny,ktore tento zakrok podstupili a nie take,co ani nevedia co je starostlivost o take miminko !! ale ako pisem,ja druhym nebudem brat z ust to,co si myslia.... a co priatel ?? co ma robit ?? uz sme boli pohadany kvoli tomu,ze malicky nema jeho meno :-((( a uz som pisala,odchadzame do sveta usadit sa a mat sa trosicku lepsie ako tuna na slovensku kedze sme obaja slovaci co dlhsie zili v zahranici....
Nerozhodna, vidim, ze je toho na teba naozaj vela, ale riesenie sa da vzdy nejake najst. A co biologicky otec Tvojho babatka, ten co na to hovori? Zvlast, ked si po dietati tak dlho tuzila, myslim, ze za tie neprijemnosti stoji aj toto druhe, aj ked neprislo prave v najlepsom case. Interrupciou sa Tvoje starosti neporiesia, aj ked sa to tak na prvy pohlad moze zdat.
MISA...ty si zavri usta a nerozpravaj ked neviem co sa v mojom zivote deje :-((( a predstav si,aj to "hemzenie" s "ochranou" niekedy zlyha ak tvoje telo neznesie ci uz tabletky alebo nieco ine.... a ako vidis,jedno vytuzene miminko uz mam a milujem ho najviac na svete !!!!!
ako vies ze to robila bez ochrany? stavaju sa aj nehody a dieta si mozno nemoze nechat lebo vyrastat v takych podmienkach/ stave by bola pre male katastrofa. nikdy nevies co je za tym...
ono ide o to,ja uz mam pol rocneho synceka a vzhladom k tomu,ze som v rozvodovom konani,muz sa mi neozyva nechcem uz aby aj moje druhe dieta malo meno po nom a len same tahanice po sudoch :-(((( je to o nervy aj s jednym dietatkom ked jeho biologicky otec nemoze byt nikde napisany :-((( s druhym sprndlom to zazit uz nechcem a ako som povedala,je to len asi nejaky 4 tyzden.... ale aj tak :-(((( a k tomu sa mame v lete stahovat do zahranicia,medzitym musim prist na sudne konania na slovensko ohladne zapretiu otcovstva.....je toho tak vela,ze neviem co skor a toto sa nejak pritrafilo ze ani neviem ako :-((( antikoncepcne tabletky som zle znasala,vysadila a hned som ostala tehotna :-((( a to som 10 rokov nemohla ani za svet priviest dietatko na svet :-((( ... ale aj tak dakujem....
Nerozhodna, boli tu už také témy skús si ich popozerať, pretože sem určite prídu ľudia, ktorí ti budú písať, že ideš zabiť svoje dieťa a pod. Pokiaľ viem, tak samotná interrupcia netrvá dlho, vraj cca 10-15 minút. Skôr sa priprav na to, že tvoja psychika na tom nebude celkom dobre. Toď vše. Maj sa dobre.