ste tu zeny,ktore ste boli na umelom preruseni tehotenstva ? mna to caka zajtra :-(((( som este len v uplnom zaciatku a lekarka mi na 100% tvrdila,ze tehotna nie som,az na pohotovosti,kde som prisla so strasnymi bolestami v lavom boku mi povedali ze som tehotna :-((( chcem vediet co ma caka,kedze vela informacii som nedostala.... :-(((
UTP - umele prerusenie tehotenstva
iste si si dala ten nick skopiovat:D ty komediatnka jedna:D hahahaha
esteze tu amme tie IPcky
nerozhodna, ano caka ta velmi zle obdobie, ale ono prejde..lenze toto konkretne dietatko co cakas sa uz nikdy nevrati, NIKDY...zvaz si este raz svoje rozhopdnutie..ano aj ja som citala o zenach co prekonaliu potrat a maju dozivotne vycitky svedomia..zle obdobie prejde a mozno prave dietatko bude silou pre teba bojovat dalej!! navyse mas pri sebe priatela, ktory ta isto podrzi..a je mi luto, ze prave ty, ktora si nemohla mat roky babatko takto premyslas..len si spomen ake si mala pocity, ked si nemohla otehotniet..urcite si si velakrat povedala, ze niekto dietatko caka a nechce ho a ja by som ho chcela a nemozem ho mat...tvoje polrocne dieta by malo surodenca, to je zas o dovod navyse preco si nechat druhe :-)) rozvedies sa a zacnes novy zivot, s novou rodinou..nerob to, budes lutovat :-((((
nerozhodna
z toho, co som o tom citala, viem akurat to, ze prichadzaju depresivne a uzkostne stavy. u niekoho hned, a u niekoho ineho sa to prejavi aj po polroku. a ako dlho to moze trvat, to neviem, co som citala, tak tie zeny sa s tym nedokazali vyrovnat asi vobec. ja myslim, ze ides urobit krok, ktory ti moze znicit zivot, ale nemusi. nevies, ako na to zareagujes. asi je to individualne.
nerozhodna
bude to uz navzdy medzi vami dvoma, tvojim priatelom a tebou. riesenim by skor bolo, keby sa dalo dieta priznat jemu. a myslim, ze na zaklade krvnych testov DNA by to tak aj malo byt, nie?
aj tak je mi jasne, ze to urobis. v tejto faze by som viac cakala od tvojho priatela, akoby to bolo hodene na teba.
mimochodom, sweater... nehody sa nestávajú... v dnešnej dobe už určite nie. existuje "milión" spôsobov ochrany, ak mi nevyhovuje jeden, použijem druhý.
A ak som v situácii, že skutočne nechcem mať dieťa, tak použijem aj dva spôsoby ochrany, aby som neotehotnela...
toľko z mojej strany
a za co hanbit.za to ze si uboha slovac.cest vynimkam.skor ako cudzim ludom pomozes to si radsej z ruky odrezes.,si negativna osoba,nadavat vies,nic ine ani nevies,sudis cloveka a ani ho nepoznas,skor ako by si pomohla ludi radsej odsudis,mat taku kamosku radsej ta nestretnut v zivote,...ani ani nikoho nemas,si frustrovana a citit je to z teba,
nerozhodna: len dve slová: NEROB TO !
no urcite.podla seba sudim teba.nebola,ale neodsudzujem takych ludi.je mi ta uprimne luto,lebo v hlavne mas nasrate a poriadne.;))))))))lutujem tvojho muza a tvoje decko.dufam ze geny nezdedilo po tebe.asi tak
SOFFA :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ty si urcite tiez bola ny vyskrab co? :-DDDDDDDDDDDDDD
a veverka nie na ziadnom som nebola no ja uz z tade odchadzam a vy si tu zenicky potratove pise, ulavte si navzajom a sucitim s vami a neviem preco by sa moje dieta malo hanbit, za co prosim ta? ze som mu dala pravo na zivot? sa spamataj co pises! realita je kruta tak si to zozerte a ja uhovadach nemam porozumenie ani pochopenie!
no vidim, ze ludia na tomto fore vedia byt velmi kruti. Nerozhodna sa ocitla v tazkej situacii a urazky jej naozaj nepomozu tadialto cesta nevedie.
Nerozhodna, myslim ze nema velky zmysel riesit a vysvetlovat nieco tu na fore. Ak chces, napis mi na mail. Mozem Ti pomoct aj co sa tyka sudov, mam bohate skusenosti :-)