Skusali ste niektori z tychto samponov?? boli ste spokojni a splnili vase ocakavania alebo je to skoda penazi?? ktori z nich je lepsi??
Syoss vs. Wella Pro series
to neviem ale kondicionery od syoss ich 100% maju
ani kondicionery neobsahuju silikony
HA! vsetky ostatne syoss sampony maju silikony. len volume nie. ani laky
ano aj L´occitene je vraj prirodna francuzska kozmetika. a dost draha. kto mi potom vysvetli preco maju v samponoch silikony??
tiez pouzivam prirodne z alverde a tie sa predavaju v drogerii
v každom šampóne nejaké chemikálie sú aby si udržali trvanlivsť, konzistenciu...
no v tých prírodných je ich najmenej...
myslis ze sampony z lekarne alebo neviem odkial kupujes neobsahuju samu chemiu? takisto je v nich velmi vela chemikali
ja neviem koľko tá wella stojí takže neviem porovnať cenyu... ale určite by som si už nikdy nekúpila šampón z drogérky ani keby ho neviem ako vychvaľovali
hej ale na tej istej cenovej kategorii je aj henta wella. a v mnohych pripadoch si platis za znacku toho produktu a skutocna cena je omnoho nizsia..
ale nepozerajte sa iba na silikóny... šampóny obsahujú omnoho viac svinstiev, niektoré ešte horšie ako silikóny...
a to vám nikdy neprišlo divní prečo je syoss taký lacný? tam je toľko rozpúšťadiel... lepšie málo a kvalitné ako veľa a nekvalitná žbrnda... a pri vlasoch by sa určite nemalo šetriť však vlasy sú s nami po celý život...