uzivanie HAK help

Príspevok v téme: uzivanie HAK help
zmatena56

zdravim.asi vam pride moja otazka hlupa a pobavite sa,ale skusim ;-) zacinam uzivat HAK.viem,ze prvu tabletku si mam dat v den ked mi zacne menzes.no na druhej strane blistru je ku kazdej tabletke napisane "po" "ut" atd.to ako ked dostanem menzes napr.stredu mam si dat normalne prvu "pondelnajsiu" tabl.ci ako?som z toho nejaka vykolajena...a este by ma zaujimalo,v ktoru hodinu vy zvyknete uzivat HAK?-to sa pytam cisto zo zvedavosti :-) vopred dakujem za odpovede :-)

jankaaaaaaaa

zacni od dnes s aktivnymi, zober tabletku s napisom stvrtok ale chranena budes az po 10ti dnoch. doteraz si tiez nebola chranena. a dober vsetky aktivne tabletky a potom zacnes s bielymi alebo ich vobec ani neber, tie nemusis. a potom na osmy den zacnes zase s novym balenim. PRECITAJ SI LETAK!!!!

zanet22

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či správne užívam HAK Chloe. Menštruáciu mám už 3.deň a začala som užívať tabletky 1.deň, ale začala som s užívaním bielych (neaktívnych) tabliet.
Ďakujem za radu :)

mataBB

presne, vobec nemusi zacat tou zo stredy, moze zacat hociktorou aktivnou, ak ma monofazicke tabletky, pretoze vtedy su vsetky rovnake...ale samozrejme pre lepsiu orientaciu je lepsie zacat tou, ktora sa zhoduje s dnom