zdravim.asi vam pride moja otazka hlupa a pobavite sa,ale skusim ;-) zacinam uzivat HAK.viem,ze prvu tabletku si mam dat v den ked mi zacne menzes.no na druhej strane blistru je ku kazdej tabletke napisane "po" "ut" atd.to ako ked dostanem menzes napr.stredu mam si dat normalne prvu "pondelnajsiu" tabl.ci ako?som z toho nejaka vykolajena...a este by ma zaujimalo,v ktoru hodinu vy zvyknete uzivat HAK?-to sa pytam cisto zo zvedavosti :-) vopred dakujem za odpovede :-)
uzivanie HAK help
zacni od dnes s aktivnymi, zober tabletku s napisom stvrtok ale chranena budes az po 10ti dnoch. doteraz si tiez nebola chranena. a dober vsetky aktivne tabletky a potom zacnes s bielymi alebo ich vobec ani neber, tie nemusis. a potom na osmy den zacnes zase s novym balenim. PRECITAJ SI LETAK!!!!
Janka, dakujem za odpoved a nevedela by si mi poradit, ze co teraz s tym mam robit?
nie!!! mala si zacat s aktivnymi!!! ved to mas napisane aj v letaku! a uricte tito vravela aj lekarka
Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či správne užívam HAK Chloe. Menštruáciu mám už 3.deň a začala som užívať tabletky 1.deň, ale začala som s užívaním bielych (neaktívnych) tabliet.
Ďakujem za radu :)
presne, vobec nemusi zacat tou zo stredy, moze zacat hociktorou aktivnou, ak ma monofazicke tabletky, pretoze vtedy su vsetky rovnake...ale samozrejme pre lepsiu orientaciu je lepsie zacat tou, ktora sa zhoduje s dnom
vobec nemusi, ale moze
ked dostanes v stredu,tak musis zacat tou,kde je napisane streda.
ja ano, aj som kvoli tomu pribrala par kil