zdravim.asi vam pride moja otazka hlupa a pobavite sa,ale skusim ;-) zacinam uzivat HAK.viem,ze prvu tabletku si mam dat v den ked mi zacne menzes.no na druhej strane blistru je ku kazdej tabletke napisane "po" "ut" atd.to ako ked dostanem menzes napr.stredu mam si dat normalne prvu "pondelnajsiu" tabl.ci ako?som z toho nejaka vykolajena...a este by ma zaujimalo,v ktoru hodinu vy zvyknete uzivat HAK?-to sa pytam cisto zo zvedavosti :-) vopred dakujem za odpovede :-)
uzivanie HAK help
ja tu chut mavam praveze vecer , potom ako vezmem tabletku, mozno to nieje ani tabletkou, len jednoducho som vecer pazrava, neviem no :D
ale zvysena chut do jedla, to by si mala aj po zabudeni...to je skor permanentny stav, pokym tabletka ucinkuje
skor by som povedala ze je lepsie brat tabletky na noc, kedze vieme ze zvysuju chut do jedla a ked clovek spi tak hlad nepocituje :) aspon niektori. ale zas v podstate aj ta zvysena chut do jedla je vedlajsi ucinok :D
ale zas myslim nieje uplne v poriadku mat vedlajsie ucinky a nevsimat si ich
no nieco na tom bude.ked aj clovek spi a bolela by ho hlava alebo napr prsia tak by sa ani nezobudil..teda ja urcite nie..takze podla mna je to pravda
daj si podla dna kedy dostanes :)a vraj je lepsie brat vecer pred spanim,lebo ze vraj, ked budes mat nejake neziaduce ucinky, tak sa ti to prejavi v spanku.mozno je to blbost:) to som na nejakom fore citala, ze vraj tak povedal jednej gynekolog, ked sa ho to pytala :)
ja ich beriem pred spanim, cca o 11tej, alebo ako ma napadne, ale vzdy je to po 9tej vecer..
je v podstate jedno ktoru tabletku zoberies. tie dni su tam len pre tvoju orientaciu, cize je lepsie zobrat napr. tabletku z oznacenim str. ked dostanes v stredu.. a ja tabletky beriem o piatej siestej poobede, lebo vtedy som vacsinou vzdy doma. tiez som rozmyslala ze zacnem brat rano po prebudeni, ale budim sa vzdy v inu hodinu