kto ma muzom rozumiet

Príspevok v téme: kto ma muzom rozumiet
alibi

skratka sme sa rozisli.hadali sme sa fakt vela.rozchod bol nacase.ale lubili sme sa a lubime sa.
on tvrdi ze sa ku mne uz vratit nechce..ja neviem co chcem ale vola mi tak 3x denne (vlasne uplne rovnako ako ked sme spolu chodili)..vzdy v ten isty cas ako zvykol.stretavame sa skoro rovnako casto,spala som unho 3x za 10 dni..vzdy ma pred spanim aj rano objimal a tak...kupuje si do chladnicky jedlo ktore mam rada..a stale tvrdi ze vratit sa ku mne nechce.neviem ci sa snazit dat tento vztah dokopy alebo sa so mnou len hra a mam mu povedat aby ma uz nekontaktoval.sama neviem presne co chcem ale on mi to rozhodne neulahcuje :(
tusi niekto o co mu ide?

ta3

Alibi, vychadzam z toho, co si napisala v prvom prispevku, no ja neviem ako chces mu rozumiet, ked nerozumies ani sama sebe?, ked ani sama nevies co chces?, potom je to naozaj tazke.

Problem vo vela vztahoch je ten, ze kazdy caka prave od toho druheho zazraky, ze ho urobi stastnym, ze ho pochopi, ze ...., ze ...., ale to tak nefunguje a preto je tolko slz a stroskotanych vztahov

elsa5.5

treba sa otvorene porozprávať...,povedal že sa k tebe vrátiť nechce,ale dáva Ti falošné nádeje...,na rozhovor nie vhodný čas,ale na iné má...,záleží od teba ako sa k tomu postavíš.....,on môže byť s tebou,ale dokedy?mlčky obchádzať problém,ale on sa možno nedokáže rozísť okamžite a ty to berieš inak...

alibi

narovinu sa kecat momentalne neda lebo nikto nevie co chce a nacom je.prave sme sa dohodli ze tyzden nijak nekomunikujeme.musim sa uistit ze dokazem byt bez neho.

uhlie napadnikov mam na kazdy prst 10 odkedy sa rozkriklo ze mi krachol vztah takze tohto sa fakt neobavam :PPP

lautiraaaa

ja na tvojom mieste sa s nim na rovinu porozpravam..na rovinu mu povedz ako to ty citis.,,ze co dalej..ako to on chce??

nechodte okolo horucej kase:)
predsa niesme deticky..

cas plynile rychlo

alle

uhlie, ved ty si volny a kvoli takemu alfa samcovi ako si ty, sa oplati byt single:D:D

alibi, to vydrzis a pride chlap, ktory si ta bude ovela viac vazit:) drzim palce

alle

alibi, laska a hrdost idu dohromady. Necnechaj zo seba robit handru,za rok sa tomu budes uz iba smiat aka si bola hlupa. Sekni to,cim dlhsie si budes sypat sol do ran, tym to bude horsie. Budes cakat dovtedy kym nebude na striedacky vymetat tvoju postel s kolegyninou? ze od nej sa pride este k tebe trochu pomojkat?!

jajka001_

no tak sa nechaj nadalej vyuzivat...ved kolko je takych. ty na to casom prides, potom mu das kopacky. len dufaj ze to nebude trvat pridlho lebo cas je vzacny. aj ten cas po rozchode chvilu trva kym sa das dokopy. zatial sa budes len trapit lebo on ta bude balamutit a pritom si bude robit co sa jemu chce a uzivat si. mozes mu zavidiet :) komu je lepsie