skratka sme sa rozisli.hadali sme sa fakt vela.rozchod bol nacase.ale lubili sme sa a lubime sa.
on tvrdi ze sa ku mne uz vratit nechce..ja neviem co chcem ale vola mi tak 3x denne (vlasne uplne rovnako ako ked sme spolu chodili)..vzdy v ten isty cas ako zvykol.stretavame sa skoro rovnako casto,spala som unho 3x za 10 dni..vzdy ma pred spanim aj rano objimal a tak...kupuje si do chladnicky jedlo ktore mam rada..a stale tvrdi ze vratit sa ku mne nechce.neviem ci sa snazit dat tento vztah dokopy alebo sa so mnou len hra a mam mu povedat aby ma uz nekontaktoval.sama neviem presne co chcem ale on mi to rozhodne neulahcuje :(
tusi niekto o co mu ide?
kto ma muzom rozumiet
jajka keby to bolo take lahke..moja zalubena polovica s nim v kontakte chce byt..povedala som mu nech mi tolko nevola ale nezabralo :( a nemam silu na to byt razantna lebo ho lubim.
mu vysvetli, ze kamosi spolu nespavaju a basta. a nech ta neotravuje lebo mas z neho potom depky.
laska a hrdost nejdu dokopy...teraz sme spolu volali a vyzera to na koniec stretavania sa. ja neukaceptujem ze jeho vztahy s kolegynami sa "vyvijaju" ako to on nazval a zaroven mi stale pise a vola.som smutna :(
jeemine tak to sa dobre nechavas vyuzivat.. on si uziva , pritom je volny a spi s tebou.. kde mas hrdost? ser na nho.. !
lost :
laska niekedy nestaci..sme zlozite povahy a strasne vela sme sa hadali na totalnych malickostiach,ziarlila som lebo sa neustale obklopuje kolegynami kamoskami a pod..a mne ich ani nepredstavil.. bolo to zlozite..a teraz sa so mnou takto zahrava alebo co. asi bude pravda ze chce mat s kym byt kym si nenajde inu.
Ako je mozne ze ste sa lubili a rozisli ste sa ?
To vyzera nejak takto?:
Ahoj milacik, vies, ja ta lubim, ale rozidme sa, ok?
Alebo ako sa to moze stat? :)
To jeho spravanie je extremne zvlastne. Vsetko je take iste ako bolo, cize vratit sa ani nemoze, lebo ak som doma, tak sa vratit domov nemozem, lebo uz som doma :)
Mozno ta len povazuje ako za kamaratku? Alebo je lenivsi ako ja a nie je schopny priznat si zmenu ?
No kazdopadne, ako citam ako sa muzi chovaju (i ked inekedy aj zeny, ale to v inych temach), tak je brutalne vela ludi zrelych na psychiatriu :)
Ved to ani 5 rocne dieta nie je tak naladove, ako niektori "dospely" :D
Ako moze napriklad niekto niekoho vyhodit z bytu ?! ?! ?! o 11 vecer. Ako moze niekto niekoho vobec poslat prec z byty, to nechapem :D
Ved ked uz mam niekoho po krk, alebo nad krk, ci hoci aj nad strechu, tak ho zancnem ignorovat, alebo odidem do inej miestnosti. Alebo to bol snad fyzicky napadnuty, ked musel niekoho vyhadzovat z domu?
Podla mna na niecom fičí.
dakujem ze rady kocky..ono je to tak ze tie kolegyne boli jeho kamosky skor ako sme sa stretli.vraj ani s jednou nikdy nic nemal a ja mu verim..ked sme spolu chodili stretaval sa s nimi menej..ale teraz ho jedna stale otravuje uplnymi blbostami a on na to skace ale tvrdi ze to nie je sexualne .. ja mu neverim.vcera mi povedal ze ju ide ucit jazdit na aute lebo chuderka zabudla (nech ide jej frajer s nou sakra!) tak som mu povedala ze dost a ak mu je prednejsia predomnou nemame si co povedat. je to tazke :(