Rosacea - kto poradí?

Príspevok v téme: Rosacea - kto poradí?
margit

Už 2O rokov sa trápim s rosaceou, bezvýsledne,v posledných rokoch sa mi však zhoršuje.Som úplne rozčarovaná z toho,že liečba pred 20 rokmi a dnes je tá istá.Zmrazovanie dusíkom,antibiotiká a rôzne mastičky,ktoré pomáhajú iba na určitý čas. Som ochotná vyskúšať všetko možné,len aby mi to pomohlo.Prosím,kto má s týmto ochorením skúsenosť,prosím pomôžte.

Bobbar1242

This is a really bad problem. You should meet face-to-face with the doctor treating you. Join [url=bobtherobber.co]bob the robber[/url] with me to relax.

magnum

zdravím,
pokiaľ sa tyká problému rosacea, viem poradiť. Vyžaduje to však osobné stretnutie, prípadne mobil. Súčasná lekárska veda nevie identifikovať príčinu, preto je potrebná vhodná anamnéza. Zavolajte na 0905325352, či píšte mail -adresa odstránená-.
Niekoľko prípadov tohoto problému sa mi podarilo vyriešiť.

Brona2019

Dobrý deň milé slečny a dámy, vyskúšala som na moju rosaceu všetko možné...odporúčané aj neodporúčané... a najviac mi pomáha umytie tváre 3x denne antibakteriálnym mydlom Prosavon!!! Naozaj vrelo odporúčam. Zmenu na sebe uvidíte už po troch dňoch!!! Trochu mi pomohol aj krém canesten a úplne najlepší je pre mňa mejkap Rimmel Match Perfection. Napriek tomu, že je to bežný tekutý mejkap, moju pokožku veľmi upokojuje, prekryje všetky škvrny a krásne vonia.

M17

Dobry den,rozhodla som sa napisat aj moju skusenost.Moja kozna doktorka mi predpisala borovu vodu a rozex ...tvar sa mi strasne vysusila a ostala podrazdena ,kupila som si na premastenie kalciovu mast ...zapal mi od nej zmizol ....mate s touto mastickou aj vy skusenosti ?vraj ma podobne ph ako pokozka a dobre ju regeneruje u mna sa pri mojej suchej pokozke osvedcila vekmi dobre

Bubliii

Ja som sa docitala, ze priznaky ochorenia sa daju zmiernit arganovym olejom. Tak kto chce, nech vyskusa. Ja nemam ruzienku, len som chcela toto info podat dalej.

Kalifornia

Na rosaceu výborne zaberá liek isotrtinoin cps. známy pod nazvom Roaccutane určený na liecbu ťažkých foriem akné, len s tym rozdielom, ze davkovanie je cca 1/4. Uplne zabera 10-20 mg/den. Treba vyskusat...

nata24

Ahoj na rosaceu krásne zaberá dotyková kyslíková infúzia. Robia ju v Trnave skús pozrieť 4Pmedical.sk. Ja tam chodievam so psoriazov a som na 100% spokojná a viem, že aj rosaceu tam riešia

Leila9621

ahojte :) 3-4 roky ma trapi rosacea a nic mi nepomahalo, zdravo som sa stravovala, co mi kozna predpisala nic nezabralo. Potom jedna kamaratka mi odporucila vykusat Miracle krém na tvár s resveratrolom a betaglukánom a mydlo Poseidon s bahnom z mŕtveho mora. Používala som tieto produkty asi mesiac a viditeľne sa mi zlepšila pleť. To mydielko je výborné,výborná vôňa, konzistencia nie je vôbec ako u normálnych mydlách úplne také krémové. toto mydlo a krém som si objednávala zo stránky -odkaz odstránený- nikde inde sú neni dostupné len na ich webe :) dúfam že som vám dobre poradila a keď si vyskúšate produkty tak aj pomôžu:)

Mortisija

Ahojte, aj ja mám problém s rozaceou, hlavne líca a už mám aj popraskané cievky, najhoršie je to, keď je vonku zima, takže sa bojím, ako budem vyzerať, keď sa teraz ochladzuje. vyskúšala som už kadečo, aj kokosový, arganový olej, špeciálne krémiky, no nič moc, snažím sa zdravo stravovať, cvičiť (aj keď po cvičení som ešte viac červená :-()
Máte v tejto oblasti niečo nové, čo zaberá? Budem vďačná za každú radu :-)