neviem si vybrat medzi viacerymi vysokymi skolami, ake ma uplatnenie vyska odbor socialna praca, v ktorych oblastiach, aka je napln prace socialnej pracovnickyô, dakujem za vsetky odcdovede
vysoka skola, socialna praca
lioness tak nejak..spoluziak so ZS studuje sv.A externe,na tej ZS mal 3, na strednej horkotazko prechadzal, maturitu musel v septembri a teraz?je kral:D
Ja som mala tiež externé. Ona chodila so mnou tri roky na Bc., ďalej ju nezobrali, pretože nemala dobré známky, tak prešlo zo sociálnej práce na verejnú správu a nevedela si to vynachváliť. Na sociálnej práci ledva prechádzala z ročníka do ročníka, štátnice bakalárske mala na E aj to sa nad ňou zľutovali a verejnú správu skončila bez problémov. Bez žiadneho zaváhania. Ešte mi hovorila, že sa nič neučí, aj tak jej dajú prejsť a keď sa musí naučiť, tak toho bolo omnoho menej na skúšku ako ja.
či denná či externá forma - pokiaľ to nie je sociálna práca na Univerzite Komenského, tak je to skutočne pod úroveň...
bohužiaľ...
ale Sládkovičovo, Sv.Alžbeta a pod... to sú skutočne len také pseudoškoly, ktoré si robia ľudia len keď potrebujú mať nejaký titul... a urobí tú školu naozaj každý, takže pochybujem, že sa tam nejako maká
a ty si mala denne a ona externe predpokladam..
Asi som to prehnala, ale ja som tiež vyštudovala sociálnu prácu a poriadne som makala. A moja kamarátka chodila na verejnú správu, platila 600,-Eur za semester - spolu 1200-Eur ročne a nikdy sa nič neučila. A povedala mi, že úplne v pohode. Kto má peniaze, má aj titul.
smejko..boris pisal o dedinskych a externych VS, v tom ma pravdu..je ich ako hub po dazdi, nic sa tam neuci, iba beru peniazky a studenti platia lebo chcu zadarmo titul,,a je jedno ci je rec o socialnej praci alebo nejake externej akoze pravnickej ci ekonomickej..
smejko, ale no... zase nepreháňaj
Ja len nemám rada, keď niekto ponižuje sociálnu prácu a pričom neviem o tom odbore vôbec nič. Asi tak.
Bori.s, ty máš čo vyštudované? Čo si ty dokázal, že tak ponižuješ odbor sociálna práca???? Skôr ako hodnotíš, skús si ju vyštudovať a garantujem ti neprídeš ani do 2. ročníka!!!!
az teraz som si precitala prispevok od bori.s a akoby si mi z ust ukradol slova. suhlasim do poslednej bodky.