vysoka skola, socialna praca

vevericka

lioness tak nejak..spoluziak so ZS studuje sv.A externe,na tej ZS mal 3, na strednej horkotazko prechadzal, maturitu musel v septembri a teraz?je kral:D

smejko0055

Ja som mala tiež externé. Ona chodila so mnou tri roky na Bc., ďalej ju nezobrali, pretože nemala dobré známky, tak prešlo zo sociálnej práce na verejnú správu a nevedela si to vynachváliť. Na sociálnej práci ledva prechádzala z ročníka do ročníka, štátnice bakalárske mala na E aj to sa nad ňou zľutovali a verejnú správu skončila bez problémov. Bez žiadneho zaváhania. Ešte mi hovorila, že sa nič neučí, aj tak jej dajú prejsť a keď sa musí naučiť, tak toho bolo omnoho menej na skúšku ako ja.

lioness_01

či denná či externá forma - pokiaľ to nie je sociálna práca na Univerzite Komenského, tak je to skutočne pod úroveň...

bohužiaľ...

ale Sládkovičovo, Sv.Alžbeta a pod... to sú skutočne len také pseudoškoly, ktoré si robia ľudia len keď potrebujú mať nejaký titul... a urobí tú školu naozaj každý, takže pochybujem, že sa tam nejako maká

smejko0055

Asi som to prehnala, ale ja som tiež vyštudovala sociálnu prácu a poriadne som makala. A moja kamarátka chodila na verejnú správu, platila 600,-Eur za semester - spolu 1200-Eur ročne a nikdy sa nič neučila. A povedala mi, že úplne v pohode. Kto má peniaze, má aj titul.

vevericka

smejko..boris pisal o dedinskych a externych VS, v tom ma pravdu..je ich ako hub po dazdi, nic sa tam neuci, iba beru peniazky a studenti platia lebo chcu zadarmo titul,,a je jedno ci je rec o socialnej praci alebo nejake externej akoze pravnickej ci ekonomickej..

smejko0055

Ja len nemám rada, keď niekto ponižuje sociálnu prácu a pričom neviem o tom odbore vôbec nič. Asi tak.

smejko0055

Bori.s, ty máš čo vyštudované? Čo si ty dokázal, že tak ponižuješ odbor sociálna práca???? Skôr ako hodnotíš, skús si ju vyštudovať a garantujem ti neprídeš ani do 2. ročníka!!!!

lienocka2808

az teraz som si precitala prispevok od bori.s a akoby si mi z ust ukradol slova. suhlasim do poslednej bodky.