vysoka skola, socialna praca

Laurina22

Vies,ono,sv.Alzbeta sa da velmi pekne vyuzit.Das si tam studium "niecojo"externeho a ak si schopny,tak si das externe studium napriklad na UK,samozrejme,iny odbor.Po 5 rokoch mas dve VS za sebou.

lioness_01

proste, pokiaľ niekto študuje sociálnu prácu na nejakej dedinskej vysokej škole, ako písal kolega pred mnou - prerobenej z krčmy, tak fakt neni o čom...

pokiaľ to niekto seriózne študuje na UK, tak v poriadku, môžme sa kľudne baviť na vážnej úrovni...

so študentami sv. Alžbety alebo VŠ v Sládkovičove sa na vážnej úrovni naozaj baviť nemôžem...

odpusťte :)))

lioness_01

majka, ja viem, čo je to štúdium špeciálnej pedagogiky :D :D :D

ale je iné študovať špeciálnu pdg a iné mať nejakú smiešnu skúšku na sociálnej práci zo špeciálnej pdg... :)))))))

sociálnu prácu nemôže zvládať len totálna trubka....

a nikto nehovorí o svätosti lekárov, ale je iné študovať medicínu a iné študovať sociálnu prácu... medicínu si sotva urobí 50tnik popri práci ... :))))

Laurina22

Tak ano,ja tiez poznam medicky,ktore boli a su na skole len vdaka tomu,ze vedia,komu maju roztiahnut nohy.Dakujem pekne za taku osetrujucu lekarku.

majka_21

Liones, ja tych ludi poznam a neflakali to - jednoducho to nezvladali, tak si neotvaraj usta na tych, ktorych nepoznas. A ked sme uz pri odboroch ako medicina, ani tam nie su svati lekari (pozrime sa na zdravotnictvo v krajine). A skus mi povedat, ze poznas iba svatych lekarov, tak to bude klamstvo. Ja poznam asi len 10 lekarov, ktori si myslim, ze si vybrali spravne povolanie. A ze su to smiesne zaklady zo specialnej pedagogiky? To slovo "smiesne" si nechaj pre seba. Nech sa paci mudrlant, mohla by som ti tie materialy ukazat... Spoluziacka, ktora 3 roky studovala specialnu pedagogiku (a ktora s takymi detmi pracovala) s nou mala problem. Tak si otvaraj usta do toho, do coho rozumies.

bori.s

ja osobne v našom mestečku, som ešte nevidel, alebo sa nedozvedel, aby niekto z tých postarších externistov, na tej našej (Cambridge) pobočke (ktorá je mimochodom prerobená z bývalej krčmy) ešte nezoštátnicoval... je to na smiech, alebo na plač?
Rozdajme už VS tituly kompletne všetkým (hlavne tým 50 ročným) a máme o budúcnosť postarané, hlavne tí mladší ľudia.

lioness_01

majka a ešte taká drobnosť... to že niekoho vyhodili zo sociálnej práce neznamená, že tú školu nezvládal :D

jednoducho, sral na to... a nie nezvládal to :D

sociálna práca sa nedá nezvládať :))))

lioness_01

majka_21 - skúška zo špeciálnej pedagogiky :D :D to, že máte nejaký smiešny základ zo špeciálnej pedagogiky, ešte neznamená, že je to neviem aká skúška...

nemám nič proti odboru sociálna práca pokiaľ sa študuje na normálnej škole, tzn. na UK v Bratislave

ostatné je o ničom