...nezodpovedni rodicia, nechapem...

Príspevok v téme: ...nezodpovedni rodicia, nechapem...
delta76

ked vidim v modrom z neba alebo v inej relacii ako rodicia /na otcovi vidno , ze ma rad dno poharika/ maju chatrc , ktoru tridast rokov nikto neopravil ,aj to zdedili po este svojich rodicoch maju 9 deti a chúďa jedno z tych deti im vysniva napr. plastove okna lebo ich uz plesen zoziera a v zime idu pomrznut , lebo nemaju cim kurit a vidite ako tie deti placu cele vysielanie ....no mne je z toho zle

kde je zodpovednost tych rodicov??? , ved mam deti kolko dokazem vyzivit a postarat sa o ne , mna to rozculuje , ked vidim ako tie deti potom cely zivot doplacaju na ich nezodpovednost a maju traumu na cely zivot

pritom jasne clovek vidi , ze sa nedostali do takej situacie zo dna na den ale priviedli do tej spiny a chudoby uz od zaciatku manzelstva 9 deti , rozum sa cloveku zastavuje ....
tych deti mi velmi luto

ine je, ked su zaplavy a rodina pride o majetok z hodiny na hodinu a neratali ako dopadnu ...

zuzkas

gatget3 aj my sme boli 2súrodenci a na dovolenke sme nikdy neboli,ani sme nemali značkové oblečenie,ale nechodili sme odtrhaní a vždy sme mali čo jesť.keby nás bolo viac,tak by to už možno tak nebolo a to je nezodpovedné,keď naozaj niekto sa len množí.napíšem vám o jednej "mamičke".keď som ležala v pôrodnici pred 2,5 rokom,tak tam bola jedna rodička,kt.mala 23 rokov/vyzerala na 40/,bola hlboko veriaca a mala už vtedy 3 deti.keď som sa jej pýtala,že či sa nejak neponáhlajú,tak sa primitívne usmiala cez pokazené zuby a povedala mi:keď pán boh dá...myslela som si svoje a mala som dosť,keď som šla po nej na wc-/špinavé hygienické veci na zemi a nie v koši...,bolo vidno,že rozumu moc nemá!/po pár mesiacoch som zistila,že sa nasťahovali do vedľajšieho vchodu do prenájmu a znovu mala brucho.z ich bytu sa ozývali často výkriky a plač,on ju bil.do roka mala 4deti a o pár mesiacov znovu brucho.naraz prišiel majiteľ v noci ich vyhodil aj s 5 deťmi na ulicu,lebo nemali z čoho platiť,/predtým som videla ako za nimi chodili s rôznych nebankoviek/.všetky ich staré veci skončili pri kontajneri a oni 25-26roční mladí veriaci ľudia si odniesli svoje chúdence do neznáma.je mi ľúto tých detí,ktoré za nič nemôžu!neviem,možno skončili niektoré aj v detskom domove.takto nekontrolovatelne sa množia len zvieratká,lebo nerozmýšlajú/majú len pudy/ a ludia s nízkou inteligenciou.potom sa plodia degenerované deti o ktoré sa stará štát v ústavoch/,alebo v domovoch/.smutné!!!

polepetkova

Gadged - mate internet, tak az tak zle to nebude. Keby ste nemali co jest, tak aj take (pre dnesny svet) samozrejme veci ako internet by boli pre vas tabu.

Tu ide hlavne o ludi, ktori doslova nemaju dat detom co jest, nemaju im za co kupit oblecenie a nemaju ani len vodu na umyvanie, ale deti robia ako na beziacom pase.

gadget3

No my sme dvaja súrodenci. A tiež máme iba jeden bicykel, nikdy som nebola na rodinnej dovolenke. Raz sme boli a výlete v Zoo, ale to iba keď som bola jedináčik.
Tiež žijeme z ruky do úst a nesťažujem si.
Je pravda, že by som niekedy chcela dovolenku alebo značkové oblečenie, ale keď na to nie je, tak sa nepo*eriem... Asi tak...

hviezda01

..ked je antikoncepcia hriech,tak nech tie deti potom zivi cirkev..prepacte,ja som sice veriaca,ale takeho nazory ma vedia strasne rozculit..

soffa

co je vacsi hriech brat hak,alebo vidiet deti trpiet hladom,nedat im zakladne hovorim zakladne veci,ako teplo sa obliect,kludne sa najest do sytosti...toto nie je vacsi hriech???ludia nedajte sa vysmiat.poznam ludi,ktori sedia dobre ze ne panovi Fararovi na kolenach a su najvacsie spiny pod slnkom.ani nevyjdu z kostola a ohovaracky,videl si uz maju zas ine auto,videl si zas ma novy kozuch,videl si kolko dal do zvonceka!!!!!koli takym ludom nechodim do kostola...verim v Boha ale nie v cirkev,,,,po tom vsetkom co vidim v telke.minule bolo ze kostolnik bral peniaze.ano aj vase co hadzete do zvonceka....to co je za svet.???ludia by mali byt dobroprajni voci inym az potom by mali cakat pomoc od druhych...teraz som nechcela urazt nikoho konkretneho...to len na margo veci..okolo krestanstva a hriechov

soffa

ani ja nechapem..,mat v dnesnej dobe najviac 2 deti a dat im takmer "vsetko".ako mat 9 a nariekat ze nemaju ani na dovolenky ani na bicykle.niekedy nemaju na to ani tie ktore maju 2 deti.je to nezodpovednost,mentalita...ten rodic neda dietatu ani hrniec do vybavy,je to daco hrozne.ziju z roky do ust a potom "ludia starajte sa".ani sa necudujem ze potom tie deti ani nechcu mat svoje deti.ved ak ma niekto 9 deti aa prve sa stara uz o to posledne....tak ani nevie co je detstvo.ja vzdy hovorim kto si jak zariadi tak sa maaaaa.ale niektorym to darmo vysvetlovat...a potom len citame,ze sama samovrazda,dieta sa chcelo obesit,niekto skocil pod vlak,lebo ho v triede sikanovali,,,no bohuzial deti su v tom obzvlast krute,lebo vedia byt uprimne...zamysliet by sa mali vsetci rodicia...kolko mat v dnesnej dobe deti.ved existuju rozne sposoby ako je podviazanie vajecnikov,alebo hak,alebo vnutromater.teliesko...

silviklh

Kvety zla,uz som sa ospravedlnila,ze so mnapisala zle.ako hovorim,nie som veriaca,tak taketo veci ma nezaujimaju,ale tak uz viem,ale aj tak mi to pride odveci :)))ale hriech je hadam aj ked ich decka hladuju,nie