...nezodpovedni rodicia, nechapem...

Príspevok v téme: ...nezodpovedni rodicia, nechapem...
delta76

ked vidim v modrom z neba alebo v inej relacii ako rodicia /na otcovi vidno , ze ma rad dno poharika/ maju chatrc , ktoru tridast rokov nikto neopravil ,aj to zdedili po este svojich rodicoch maju 9 deti a chúďa jedno z tych deti im vysniva napr. plastove okna lebo ich uz plesen zoziera a v zime idu pomrznut , lebo nemaju cim kurit a vidite ako tie deti placu cele vysielanie ....no mne je z toho zle

kde je zodpovednost tych rodicov??? , ved mam deti kolko dokazem vyzivit a postarat sa o ne , mna to rozculuje , ked vidim ako tie deti potom cely zivot doplacaju na ich nezodpovednost a maju traumu na cely zivot

pritom jasne clovek vidi , ze sa nedostali do takej situacie zo dna na den ale priviedli do tej spiny a chudoby uz od zaciatku manzelstva 9 deti , rozum sa cloveku zastavuje ....
tych deti mi velmi luto

ine je, ked su zaplavy a rodina pride o majetok z hodiny na hodinu a neratali ako dopadnu ...

polepetkova

ja hlavne pri takychto pripadoch neznasam, ked ti rodicia argumentuju ohladom penazi tym, ze peniaze nie su vsetko, ze hlavne, ze vyrastaju v laske a blablabla.. ano, ja im to neberiem, peniaze nie su vsetko, ale z lasky hladne krky nenachovas..

silviklh

nie je hriech?ok,to som nevedela(nie som veriaca)ale je to aj tak na hlavu :) vzdy,ked je vela deti,tak je to vzdy vysoko veriaca rodina a deti chodia ako otrhane,an ihracky nemaju,atd atd.strasne.ja si nvm teraz predstvit co i len jedn odieta mat!

Kvety zla

silvikh ocividne toho vela o krestanstve vies.
cize ta poopravim: sex je hriech, kym je mimo manzelstva. vramci manzelstva je to priam manzelska povinnost. antikoncepcia - akakolvek, je hriech, pretoze zabranuje pocatiu dietata, co je napln manzelstva. niektori sice povazuju za vypocet plodnych/neplodnych dni ci prerusovanu suloz za "povolenu" antikoncepciu, ale v podstate by nemali robit ani to. preto maju presvedceni fanaticki krestania tolko deti.

co sa tyka prilisneho mnozstva deti, je to podla mna nezodpovedne. romski spoluobcania to maju ako zarabkovu cinnost, ved za deti dostavaju prachy...

silviklh

hlavne nechapem tych velmi veriacich,co maju aj desat deti,pretoze..tri bodky...a ledva to zivia.a ked su takí veriaci a ked uz tak nechcu pouzivat ziadnu ochranu,PRECO SEXUJU???VED PODLA NICH JE TO TIEZ HRIECH,NIE???CI ONI TO MOZU,ALE ked to robi niekto iný,to je hriech???

User_37597

no zeny smola...zbytocne sa iba rozculujete a robite si vrsaky na celach...ci to je 14rocna baba kt porodi a zahodi dieta do zahrady alebo cigan kt si spravi 15deti a popbera celi zivot na ne s.davky alebo nebodaj obycajny cloveka kt chce velke potomstvo a ked poviem velke tak myslim takych 10 deti urcite...treba dufat ze sa aj ty co robia tieto somariny uvedomia a prestanu to robit a dalej dufat ze stat sa tiez raz uvedomi..i ked pri tom ostaneme iba dufat :D