Prvý pohlavný styk som mala už dosť dávno... a partnera mám toho istého problém je v tom že pri sexe necítim nič.. vôbec.. či rýchlo alebo pomaly tak necítim nič.. prečo? :( neidem tu o orgazmus viem že ten nema každa.. lenže ja necitim ale vôbec nič.. poraďte mi prečo?
Som žena pri sexe ni necítim...
..prečo, prečo, prečo, lebo neješ lečo...a nevieš sa odpútať, od vonkajších vzruchov, nechaj volne plynúť čas, keď ti drahý dáva klas...Zabudni na každý problém a do uší si zastrč bolden...Pekne vypuč zadoček, nech ťa kláti tvoj chlapček..
Lebo je jasne, ze sval, ktory sa nepouziva, ochabne. Keby si par rokov lezala, tiez budes mat problem s chodenim...
Je to sliznica, cast tela, ako ine a pri vzruseni sa prekrvuje, stava sa citlivejsou.
Chces to urychlit ? Kup si vaginalnu pumpu, nechaj 20 minut posobit. Susurka Ti navrie a bude hned citlivejsia.
Popisal som tu toho dost. Nez sa zacnes znovu vypytovat, najskor to skus a az potom komentuj... ;-)
Ale ako je to možné... väčšina žien dokonca aj po prvom sexe už cíti úžasný pocit pri sexe.. a ja nič a to spávam so svojim priateľom už dlhšie.. naozaj mám skúšať a vagína si na to zvykne? Alebo ako... dosť ma to štve...Ako vieš že má dôjsť k prekrvovaniu ? A ako vieš že po čase to bude lepšie?
Vies ze aj ja som Chlap a pri sexe vobec nic necitim
seko8:
- to, ze ma clovek este plnu skrinu oblecenia, neznamena, ze ho vsetko nosi naraz na sebe ;-)
Asi si nepochopil, ze eroticke pomocky si ludia kupuju zvacsa ako POMOCKY a nie ako NAHRAZKU. Od istej miery sexualneho uspokojenia sa uz neda robit nic viac a pre dosiahnutie este lepsieho vysledku, je mozno pouzit kombinaciu spolu s pomockami.
To je, ako ked ides robit napr. cesto na kolac. Rucne ho mozes miesat dlho a dobre, ale nikdy ho tak kvalitne nenamiesas, ako ked pouzijes napr. elektricky slahac. Ale to snad pochopis az vtedy, ked si odhryznes z ozaj velmi dobreho kolaca.... :-)))
seko8 100 bodov !!! :o)
do prdele adam trt , ty si iny odbornik ...chudera ta tvoja ta musi mat v kazdej diere zasunute 2 vibratoty na pohon cirkulatora ...urcite ma este aj nieco v nosovych a usnych dierkach a v ustach tvoj scipacek :-)))
vsetkeho moc skodi , aj vela pristrojov pri sexe ....
Nie nič nepredstieraj ! Ak nemôžeš dosiahnuť orgazmus, nerieš to tým že sa tváriš ako v siedmom nebi a Tvoj partner je potom presvedčený, že je super milenec. Neber ohľad len na neho, normálne mu povedz, že máš s tým problém a ak je k svetu, bude sa snažiť o nápravdu.
Ja tiež nepoznám iný, ako klitoriálny orgazmus, možno sa raz dočkám aj toho vaginálneho, ale ak nie svet sa nezrúti :o). Milovanie si užívaj a hlavne nehľaď na partnerove potešenie, ale v prvom rade na svoje. Ako tu už bolo spomenuté, je to menšou citlivosťou v oblastí rodidiel a nie každá žena tam má rovnaké nervové zakončenia, ale vekom sa to môže meniť. Stacy necítiš nič ani pri masturbáci?
Stacy5666: kolko mas rokov ? Mlade zeny su viac vzrusive klitorialne, az po 30tke si viac uzivaju vaginalny styk. Ono to prichadza aj po porode, ked dojde k prekrveniu vaginy.
Inak sa neda nic povedat, len skusat, skusat a skusat, pretoze pravidelnym stykom dochadza k masazi, prekrvovaniu.
Ked budes aplikovat, to co som napisal, urcite sa stav postupne zlepsi.
Partnerovi neklam. Normalny muz sa bude snazit Ta uspokojit. Inak budes vzdy nespokojna, neukojena a premietne sa to aj do vztahu.
Takže teda do konca života budem pred frajermi predstierať vyborny sex vlastne sexovať ani nemusim keďže nič necitim... to snaď niee...