Prvý pohlavný styk som mala už dosť dávno... a partnera mám toho istého problém je v tom že pri sexe necítim nič.. vôbec.. či rýchlo alebo pomaly tak necítim nič.. prečo? :( neidem tu o orgazmus viem že ten nema každa.. lenže ja necitim ale vôbec nič.. poraďte mi prečo?
Som žena pri sexe ni necítim...
Alebo to chce pumicky + hrubsie vibratory, idealne z tvrdeho plastu alebo kovu. Dostat dokonca kupit aj ROTACNE vibratory, kde sa stred, alebo koniec penisu rotuje s gulickami, ktore obsahuje.
Je moznost pouzit aj lubrikacne gely zvysujuce citlivost. Ci extremne silne vibratory. Netreba to vzdavat, moznosti je vela...
to, co pri sexe citis alebo necitis, je ovplyvnene hustotou nervovej siete v posve. Vo vseobecnosti su zeny menej citlive nez muzi. keby sme boli citlivejsie, neprezili by sme porodne bolesti... cize je to takto dane biologicky a samozrejme, kazda zena ma inu siet nervovych zakonceni. Citala som o tom dost, ale zial, jednoducho si sa takto vyvinula. Jedinou moznostou je drazdenie klitorisu a orientacia sa na neho, ked to cez posvu nejde....
To, ze nie kazda zena ma orgazmus je sice pravda, ale ako druh je clovek v podstate rovnaky, takze to neni o tom, ze nemozes dosiahnut orgazmus... Naopak, kazda zena moze dosiahnut orgazmus. Je to len o prezitku, cviku, sustredeni, dusevnej pohode a dostatocnej stimulacii.
K Tvojmu problemu:
1/ aku antikoncepciu uzivas ? Ak uzivas HAK, tak ju vysad a skus iny druh antikoncepcie. Tu byva najcastejsi druh problemov
2/ tvoj problem moze byt zapricineny aj nejakym ochorenim. Bola si u gynekologicky ?
3/ ak si nebola u gynekologicky, nez aplikuj bod 2 a az potom pokracuje dalej,
4/ na to, aby si mala dobry zazitok z milovania potrebujes viacero faktorov.
a/musis byt fit fyzicky,
b/ musis by v pohode aj dusevne,
c/ treba mat vhodne miesto a vhodneho dobreho partnerka ci partnerku, ktoremu musis doverovat
d/ idealne je, ked vas nic nevyrusuje a mate klud pre seba,
e/ treba zapajat co najviac zmyslov, robit velmi dlhu predohru. Pred nou si mozete dopriat masaz. Vzrusujuci a intenzivny je napr. oral...
f/ musis byt uvolnena a dobre vzrusena
g/ musis byt dostatocne vlhka, alebo pouzivat lubrikant, ci mozes ho pouzit aj vzdy, ak mas problem s vlhkostou
h/ treba, aby partner bol trpezlivy a dost dlho sa venoval predohre
i/ nech stimuluje klitoris, pysky, bod G, vaginu z vnutra a po dlhu dobu....
5/ ak uz nic z toho nepomohlo, treba pomoct napr. technikou. Velmi vhodne su klitorialne vibratory, alebo vaginalne. Plastove a kovove vedu najlepsie vibracie. Masaz vibratorom vie velmi dobre pripravit na sex.
6/ ak by ani toto nezaberalo, da sa pomoct este viac. Napr. vaginalne pumpy prekrvia vaginu a ona je potom citlivejsia. Plus kombinacia s vibratorom a zazitok je este inenzivnejsi.
7/ ak ani to by moc nezabralo, tak si zaobstarajte vysokoefektivne vibratory s velmi silnymi vibraciami, ako su napr. Magic Massager na 230V a podobne
www.eroticke-pomucky.cz
alebo extremny Ultimate Power Bullet
www.eroticke-pomucky.cz
Skus si precitat recenzie a s tym Ultimate Power Bullet, pripadne aj s Magic Massagerom, nevydrzis dlhsie nez par minut a mas orgazmus.
Teraz si predstat, pripavit sa takto par orgazmami a ked potom dojde na milovanie, tak budes prezivat kazdy dotyk, zasuv... Ked to pokombinujes este s masazou, pumpickami + tie posledne extremne vibratory, tak sa priprav, ze asi odpadnes... :)))