Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Láska...alebo niečo také...

Príspevok v téme: Láska...alebo niečo také...
Mrs. Madness

Ahojte :)
Sama si už neviem poradiť tak som sa rozhodla, že sem napíšem a "vypočujem" si vaše rady. Minulé leto som si začala písať s jedným chalanom a hneď sme si sadli. Písali sme si aj 6 hodín vkuse, celé noci sme prekecali. Lenže po nejakom čase som zistila, že má babu. Najprv to popieral ale nakoniec sa priznal. Povedal, že nevie prečo to spravil a že sa mu to ešte nikdy nestalo. Že ešte nikdy necítil niečo také a že je to šialené lebo sme sa v živote nevideli naživo. Ja viem, bolo to dosť crazy :) Potom mi zrazu prestal písať, nechápala som prečo...asi sa zlakol alebo čo, neviem. Asi po 3 mesiacoch sme sa náhodou stretli a začali sme si znova písať. Ja celá natešená (aj keď trocha nahnevaná) som mu všetko odpustila. Teraz je to zase rovnaké ako vtedy len s tým rozdielom, že nie len on má priatelku ale aj ja priatela. Viem, že to nie je od nás pekné, ale...neviem čo mám robiť...som naozaj zmätená...

xantipkaR

Z vlastnej skúsenosti podobný príbeh ako tvoj on priatelku ja priatela, bolo to perfektné šialené a vzušujúce rok sme si písali až sme sa odhodlali stretnúť 3x sme sa stretli a nemali sme si čo povedať..on sa vrátil k svojej priatelke a ja šťastná že mám toho svojho virtuálny svet je niečo diametrálne rozdielne ako reality ver mi tak nech má gule stretnite sa a uvidíš či si budete rozumieť aj naživo..

angela85

tak ako kafik napisal/a tak to aj je, je uplne nieco ine pisat hovadiny s odstupom casu, ktore si mozes premysliet, alebo zazit toho cloveka nazivo. je ine zoznamit sa na net ale sme ludia z masa a kosti a musime sa stretavat, dotykat na to aby sme zistili ci k sebe patrite

kafe

Milá kočka, dotyčného poznáš len virtuálne a všetko čo o ňom vieš sú len keci. A drísty typu: "..ešte nikdy necítil niečo také a že je to šialené lebo sme sa v živote nevideli naživo.. " sú typické namotávačky pre naivky. Tak sa prosím ťa zobuď. Nič pre neho neznamenáš, len krátenie dlhých chvíľ za počítačom. Nestojíš mu ani za stretnutie, veď načo by sa stretával, keď v reály sa zabáva s priateľkou. Je jasné, že to neukončíš, lebo máš pocit, že je to niečo "iné" , ale ver tomu, takýchto namotávačov a naivných báb ako si ty, je strašne veľa. No kým si nenabiješ držku a neprejdeš si tým sklamaním, tak to nepochopíš. Skoré vytriezvenie prajem.

Mrs. Madness

jajka001_ - už som nad tým velakrát rozmýšlala...ja viem, že som blbá a velmi ma to trápi...ale proste nedokážem mu nič na to povedať ani nahnevať sa neho neviem :/

Mrs. Madness

angela85 - už sa s ňou raz rozišiel...ale zase sa dali dokopy...síce neviem či to bolo kvôli mne...asi by bolo sebecké tvrdiť, že hej, kedže mi sám vravel, že im to dlhšie už neklape...v každom prípade sa s ním dnes budem musieť vážne porozprávať :( už som to chcela dávno spraviť ale stále to odkladám lebo viem že to nebude nič príjemné...ale ďakujem vám za rady :)

jajka001_

a preco to nie je jednoduche, lebo on ma frajerku a ty frajera? a nie je to tak ze on by sice mohol ale vzdy mu do toho nieco pride, akoze, aby mohol dalej natahovat ten vztah cez net? lebo ked chlap chce, nic ho nezastavi. dobre porozmyslaj, ake ma on dovody ze nemoze.

Mrs. Madness

stretko si dohadujeme už dlho...len to nie je také jednoduché...ešte k tomu ten strach čo keď si nebudeme rozumieť...ach :(

angela85

radcej sa spytaj toho s kym si pises, ze ci by kvoli tebe opustil priatelku, ak nie, tak preco sa namotavat na chalana co ta nechce.
a to ci chces byt so svojim priatelom, tak to vyries bez toho co ti odpovie ten s kym si pises, ved naco byt s niekym len preto aby sme neboli sami

jajka001_

tak si dohodnite stretko a tam sa uvidi, ako to medzi vami skutocne je. co funguje cez net nemusi vobec fungovat ked ste spolu naozaj.

Mrs. Madness

nebýva ďaleko...nejakých 50km to je...ja viem, lenže niekedy som si nie istá či chcem byť naozaj s mojím priatelom...niekedy by som bola radšej s ním...