Ahojte :)
Sama si už neviem poradiť tak som sa rozhodla, že sem napíšem a "vypočujem" si vaše rady. Minulé leto som si začala písať s jedným chalanom a hneď sme si sadli. Písali sme si aj 6 hodín vkuse, celé noci sme prekecali. Lenže po nejakom čase som zistila, že má babu. Najprv to popieral ale nakoniec sa priznal. Povedal, že nevie prečo to spravil a že sa mu to ešte nikdy nestalo. Že ešte nikdy necítil niečo také a že je to šialené lebo sme sa v živote nevideli naživo. Ja viem, bolo to dosť crazy :) Potom mi zrazu prestal písať, nechápala som prečo...asi sa zlakol alebo čo, neviem. Asi po 3 mesiacoch sme sa náhodou stretli a začali sme si znova písať. Ja celá natešená (aj keď trocha nahnevaná) som mu všetko odpustila. Teraz je to zase rovnaké ako vtedy len s tým rozdielom, že nie len on má priatelku ale aj ja priatela. Viem, že to nie je od nás pekné, ale...neviem čo mám robiť...som naozaj zmätená...
Láska...alebo niečo také...
cez pismenka je to vzdy ine ako nazivo. nie je to skutocna realita, nechovas sa tak ako by si sa chovala ked si s nim. bud tam je nieco medzi vami, tak to rieste nazivo, alebo je to len taky flirt cez net ktory nikam nevedie len k falosnym iluziam a trapeniu, v tom pripade to ukonci. v kazdom pripade si s nim nevypisuj ak to nemyslite vazne.