Bohuzial som vaznejsie ochorel a cim dalej tym viac sa stretavam s totalnou aroganciou aj u tych lekarov,ktori ked som bol zdravy boli milucki, zlatucki napr pri preventivnych prehliadkach. Vtedy som podnikal a tak som im stale doniesol malickost. Teraz sa na to zabudlo a drzost nema konca. Samozrejme je medzi nimi aj vynimka bohuzial, iba jedna. Lezal som v nemocnici a tam je to uplna hroza. Ludia su tam ako posledne nuly. Lekari - dho nic - a pacient na poslednom mieste. Boze kde to spejeme. Bez uplatku vam nespravia ani vysetrenia, ktore su vyslovene potrebne. Nadobudol som pocit ze lekari sa stale za niecim zenu a prave pritomny pacient je pre nich na obtiaz. Tak potom naco su tam? Ake mate skusenosti vy?
Nasezdravotnictvo
kamarátka si takto objednala lekára,ona tam išla o niečo skôr,normálne vyvolávačka epidurálka dokopy ju to vyšlo 500e,tak mi aspoň hovorila...
ale...ked zrovna bude na dovolenke, mimo mesta, chory alebo proste po dlhej sluzbe cize unaveny a teda neschopny zodpovedne vykonat pracu? to sa mi nezda ved predsa nie je na spagatiku.
nj, to je ten problem ze 1 lekar tam nemoze byt 24/7 :)
tiez ma niekedy stve, ked moja alergologicka pracuje len od 8-14 a odide o 13tej.
i ked je to len clovek, ale naco berie tolko ludi, ze 5(!) mesiacov treba cakat na prve vysetrenie?
mal som to stastie ze som sa zapisal (resp mama ma zapisala k nej) na zaciatku.. a teraz aj my, "stari" pacienti musime trpiet cakanie :) resp, ze je to totalne plne a ani objednanie na hodinu nefunguje, lebo clovek tam hodinu caka.
uz aj to mi lezie na nervy, lebo je to stale take... tiez to nie je najlepsie riesenie, ked to nestiha, lebo tym znizuje kvalitu kazdemu, aj staremu aj novemu..
Jajka tak toto ja uz neviem vobec ako to chodi s porodmi teraz.Ja si skor myslim,ze je to tak,ze ked to na mna pride ja neviem o pol noci dva dni pred terminom,tak mu zavolam a ide sa,ak tam nie je,tak proste vstane z postele a pride(aspon tak to bolo u kamosky).Ak je to po termine,tak asi sa dohodne,kedy sa pichne vyvolavacka a ide sa na to.To netusim,ja som este nerodila:-)))
Ale tak zas ja by som urcite nechcela vyvolavacku len preto,ze moj doky dnes robi tak dnes idem rodit.Ja by som chcela,aby sa babo same vypytalo.Samozrejme,ak to nie je po termine,to je uz vyvolavacka jasna.
ak je lekár šikovný zarobí aj bez úplatkov...treba si pacientov získať...
laurina ked si vyberies lekara tak potom sa aj dohodne cas porodu nie? ze da sa vyvolavacka, aby to islo v tom case ked ma sluzbu.