Zdravím vás, máte prosím niekto skúsenosti s antikoncepciou KARHLA??
Predpísal mi ju môj lekár, lenže je to novinka a nejako o nej nemôžem nikde nič nájsť :))
Antikoncepcia Karhla
ved som to tam pisala, ze mozno jej sadne aj tato hak, ze musi to vyskusat. matabb neviem preco stale pises ze som niekde pisala ze yadine je lepsia ako tato.
suhlasim s mataBB. Ci je lepsi original alebo napodobenina je individualne u kazdej zeny a neda sa to zovseobecnit.
A k teme - o tejto antikoncepcii pocujem prvykrat,nepoznam taktiez nikoho co to uziva. siahni teda asi radsej po niecom odskusanom....
no ale nikde nie je napisane ze zene musia sadnut zrovna pomocne latky originalu..kde je napisane ze original je zakonite najlepsi??ved ina spolocnost moze prist s lepsim generikom ako je original
praveze pomocne latky mozu u niektorych zenach sposobovat neziaduce ucinky, lebo tie niesu rovnake ako u originalu a jedna sa hlavne o traviace tazko, ja to mam na sebe odskusane. pri napodobenine som mala problemy s nafukovanim a nepravidelnym travenim, pri oroginaly je to uz ok.. a som nepovedala ze yadine je lepsi :) navyse napodobeniny maju ovela kratsiu dobu spotreby a vo vyspelych krajinach sa napodobeniny absolutne nepredavaju, na to je tiez isto nejaky dovod. niekde som citala ze tolko napodobenin ako je na slovenskom trhu nieje asi nikde
jankaaaa ako moze mat original menej neziaducich ucinkov, ked maju obe rovnake hormony? aktivne latky su uplne totozne a pomocne latky nevyvolavaju neziaduce ucinky, napr mastenec, kukuricny skrob, monohydrat laktozy atd...
to, ze yadine ako original je lepsi, ti povie doktor, ktoreho dana farmaceuticka spolocnost podplaca, v tomto pripade bayer...
minule som sa na to pytala mojho doktora, ktory je inak velmi dobry, ze v originaloch a kopiach nie su ziadne rozdiely, ze sa to tak len vravi, ale aj original tak isto neziaducich ako kopia a tak isto sa nan zeny stazuju ako na kopiu..to mi hovoril z vlastnych skusenosti jeho pacientiek
zmen ju za original yadine ta ma aj mensie riziko vyskytu vedlajsich a neziaducich ucinkov. ale moze aj karhla u teba posobit dobre. musis sama vyskusat.
MataBB, o tom sa nehádam. Moja otázka sa skôr týkala toho, že to je nové a nepoznám nikoho čo by to užíval. Ani na nete som to nenašla, a ide o to čo písala janka....nerada by som sa stala pre môjho lekára jedným z pokusných králikov. preto ma zaujíma, či už ju vôbec niekto užíval a ak áno, aké s ňou má skúsenosti. toť všetko.
tangerine kazda hak inak ucinkuje na kazdu zenu...takze spoliehat sa na rady inych je uplne zbytocne, ked na teba moze ucinkovat uplne inak
je to napodobenina originalu yadine a kedze je to novinka tak s nou ani lekari nemaju skusenosti ze ako regauju na nu zeny, si dalsi pokusny kralik
no to je fajn síce, ale keďže som ešte HAK doteraz neužívala, skôr by ma zaujímali jej účinky na organizmus. Či ste s ňou baby spokojné a tak....