Zdravím vás, máte prosím niekto skúsenosti s antikoncepciou KARHLA??
Predpísal mi ju môj lekár, lenže je to novinka a nejako o nej nemôžem nikde nič nájsť :))
Antikoncepcia Karhla
cca 10e na mesiac
a preco si neprecitas pribalovy letak? mas to tam vysvetlene...
ked nevies nic o antikoncepcii tak si v prvom rade precitaj letak a mala si sa vsetky nejasnosti pytat svojho lekara ked ti ju predpisoval, a pochybujem ze ti k nej nic nepovedal. ale aj tak v letku mas vsetky info!
a ano si uz chranena
dobry den prosim vas potrebujem poradit zacala som brat prvykrat v zivote antikoncepciu karhla , podotikam ze neviem nic o antikoncepcii tak som si neni ista ci hned zabera beriem ju od zaciatku menzesu , cize 6 dni a po menzese mozem normalne sexovat budem chranena nie som si ista :( poradte prosim . dakujem
Ja ju používam,a zatial žiadne nežiaduce účinky som nespozorovala :) zatial všetko v poriadku,ani na váhe som nepribrala...skúsenosti s inou HAK nemám,ale táto je v pohode. možno na iných vplýva inak,je to celé o organizme...
boze robite z toho taku vedu ako keby ide brat uplne prevratnu novinku hak, ktore je unikatom na svete a nikto iny ju nevyraba..ale antikoncecie s drospirenonom je tolko, ze uz nic nove sa stat ani nemoze
ano preto, ze pisala ze sa boji uzivat napodobeninu, ktora je na trhu len kratko a nerada by sa stala pokusnym kralikom
jankaaaa napisala si ze ju ma zmenit za original yadine