Prosím vás, neviem, kde je problém, ale už take dva mesiace mám hnusny pocit v žalúdku,nie vždy,ale dost často.A NONSTOP vkuse mám hlieny v krku.Je to nepríjemné a v ústach cítim hnusnu chuť, ktora ide akoby zo žalúdka. Neviem,čo to môže byť.Pôjdem s tým zrejme k lekárovi, veď je to nepríjemné, ale rada by som vedela,čo to je. Tie hlieny mám vkuse,od rana do vecera..Nefajčim, nepijem, zdravo sa stravujem. . .
Niečo zo žalúdkom,či čo ?
ja žiadne umelé nápoje nepijem, nemám to rada, pijem bylinkové čaje, minerálky a tak. aj čierny čaj mám rada. a stravujem sa celkom zdravo. . .minule som si kúpila sypany zelený čaj v lekárni a mám pocit že po nom ta hnusna chuť v ústach je horšia. a pritom zelený čaj je zdravý. hm. . .
odhlienovac je aj anýz, zihlava precistuje,kloktaj salviu,ta pomaha proti hlienom...ako pise zds,obmedz kyselinotvorne potraviny a zahlinujuce.tiez cukor a sol a umele napoje!
mlieko zahlienuje. a hlien v zaludku sposobuje,ze tam zacnu prizivnici- kadejake bakterie,napr.helicobakter,takze preliec radsej hned.
sme totalne zahlieneny,co sa prejavuje zatekanim do pluc,zaludka,vytokmi,cystami a kadecim inym. treba trosku dbat na stravu,co pijes,kolko pijes,vyvarovat sa zahlienovacov a pomoct nejakymi ocistnymi kurami.
silvias-ak máš aj sťažené dýchanie okrem tých hlienov,mala by si ísť na plúcne vyšetrenie.
nedusim sa,aj ked niekedy mám pocit.že sa mi dýcha trosku ťažšie. ale to nieje nič strasne. mňa to len jeduje, že z čoho to je, lebo je to hnusne. a to mlieko, sa mi zdá, že mi to po mlieku nejak zhorší. mliečko ľúbim :-)
adulka, vysad UPLNE na 2 tyzdne mlieko a bielu muku a biely cukor a vsetko co s tym suvisi.
Liec hlieny ako sama zvladnes, ale lekar ti moze kus pomoct.
Grepova stava, grepy aj vytazky z grepu (kvapky Citrovital)su dobre rozpustate hlienov, len chod na to opatrne, ked mas podrazdenu zaludocnu sliznicu.
Na upokojenie tejto sliznice striedaj : salviu, matu a medovku - caje z nich.
Vynechaj taktiez splalene tuky.
Odloz "na potom" velmi horuce a velmi studene jedla a napoje.
Ciernu kavu a cierny caj, velmooo opatrne, zeleny po kuse by si mohla.
Ponaparuj sa, tie hlieny musia ist prec!
tak to môže byť z prechodenej chrípky...
je to take priesvitné, biele, žlté, ako kedy,krv v tom nieje..,len ked som si zuby umyvala,tak som vyplula aj krv,no to už prešlo,to trvalo ale mesiac. nebrala som žiadne antibiotiká predtým,akurát ked som bola chorá,tak som nebola doma a neležala ale išla aj tak do roboty.