Mám priateľa takmer rok a doteraz ma nikdy nezavolal k sebe. S jeho mamou som bola asi tak dve minuty a aj to sme sa len náhodne stretli v meste, len sme sa predstavili a bolo. Celé to fakt netrvalo viac ako dve minuty. Moj priatel už pozná našich, sestru,brata často chodíme k nám . No za tie mesiace mi ešte ani raz nepovedal, aby sme išli k nim ... Alebo ideme k nim ale on si len ačo zbehne zobrať do domu a ja ho čakám v aute. Mal predo mnou dva vzťahy, neviem aké to bolo vtedy. Cítim sa trocha hlúpo,akoby nechcená alebo čo ... Automaticky to berie tak ,že ideme k nám a hotovo. Nechcem sa mu vtierať ,už som mu to aj jemne no zaroven taktne naznačila a nič...Netuším,kde je problém. Nepotrebujem,aby sme u neho boli stále ale fakt by ma zaujímalo ako žije,lepšie spoznať jeho matku (žije iba s nou a sestrou ) No skúste poradiť...Vdaka.
Nikdy ma nevolá k sebe domov
Ahoj,možno majú doma chudobnejšie ako vy a je mu to nepríjemné.Ja som domov tiež nerada niekoho volala,práve z toho dôvodu.
no ja osobne som sa rozhodla zobrat si domov partnerov s ktorymi mi bolo dobre co som si myslela zeby mohlo zafungovat na dlhsie alebo teda ked som mala taky pocit ze preco nie...mala som doma troch, z toho dvaja byvali sa napriklad neosvedcili u mojich rodicov pretoze sa moc nezapajali s nimi do reci nepomohli a mne sa veru ani to nepacilo, chceli sa len zavriet do izby a aj sa potom ukazalo co to boli zac... teraz mam vztah v ktorom som vzala mojho priatela az po par mesiacoch "chodenia" domov. Vela nasim pomohol maju si co povedat, chodievame na rodinne akcie spolu tu sa mi tak ukazalo ze je "vhodny" do rodiny napriklad, tu reagujem na to preco si brat priatela domov. Mne je ovela lepsie ked sa pozna s nasimi chodime na rozne oslavy, opekacky spolu, je to take rodinne. Ja zase chodievam tiez ku nemu a je to skoro rovnake, az na to ze ja si s jeho rodicmi este netykam. Tiez by som sa citila blbo keby ma po roku nevzal domov. Ale myslim si ze sa treba spytat narovinu kde je chyba.
Mozno ma doma jednoducho bordel, za ktory sa hanbi, ale nie je ochotny ho upratat.
a to je take tazke sa ho spytat preco ta nezoberie k vam domov ze by si rada spoznala jeho rodinu? to ako o com je vas vztah ked veci ktore mas riesit s nim riesis na fore lebo sa ho to bojis opytat abo neviem co bo ja mam chalana a videli sme sa fakt ze len par krat kvôli dialke ale nemame absolutne ziadny problem byt k sebe uprimny a si myslim ze o tom to je mat jasno na com si jak to ma ten druhy a viem ze potom sa mi jedneho dna neotoci chrbtom ze baj ale budem vediet dopredu ze sa nieco deje
a to je take tazke sa ho spytat preco ta nezoberie k vam domov ze by si rada spoznala jeho rodinu? to ako o com je vas vztah ked veci ktore mas riesit s nim riesis na fore lebo sa ho to bojis opytat abo neviem co bo ja mam chalana a videli sme sa fakt ze len par krat kvôli dialke ale nemame absolutne ziadny problem byt k sebe uprimny a si myslim ze o tom to je mat jasno na com si jak to ma ten druhy a viem ze potom sa mi jedneho dna neotoci chrbtom ze baj ale budem vediet dopredu ze sa nieco deje
simonka, je to divne. Spytaj sa ho rovno, kde je problem. Nenaznacuj, nevyckavaj.
Kolko mate obaja rokov ?
Toto co tu pistete ma istu davku pravdepodobnosti, ale skuste sa zamerat na jednoduchsiu moznost, a to, ze je to obycajny chlap, ktory nevenuje takym veciam pozornost a nedava im ziadny vyznam. Napriklad ako ja :) Alebo sa za teba hanbí :P
no ved to že ono už ich tam bolo asi viac a ked ani tým kamarátom ju poriadne nepredstaví len kolegovi,to sa ho rovno opýtaj ako ťa berie nie že ty to berieš ako normálny vzťah a on len tak.....
no... alebo mu mama dala jasne najavo, ze dalsie dievca si uz do domu nedovedie...
rozumies, ... nevies kolko mal uz doma partneriek..
jedine sa s ním otvorene porozprávať čo je vo veci,možno je v tom problém ako tam žijú,alebo jeho mama nechce aby si vodil návštevy,možno sa tam hádajú,alebo sa hanbí za ten dom....,môže niečo tajiť mama by ti to povedala,dôvodov je veľa treba sa ho opýtať.....