Nikdy ma nevolá k sebe domov

Príspevok v téme: Nikdy ma nevolá k sebe domov
simona12

Mám priateľa takmer rok a doteraz ma nikdy nezavolal k sebe. S jeho mamou som bola asi tak dve minuty a aj to sme sa len náhodne stretli v meste, len sme sa predstavili a bolo. Celé to fakt netrvalo viac ako dve minuty. Moj priatel už pozná našich, sestru,brata často chodíme k nám . No za tie mesiace mi ešte ani raz nepovedal, aby sme išli k nim ... Alebo ideme k nim ale on si len ačo zbehne zobrať do domu a ja ho čakám v aute. Mal predo mnou dva vzťahy, neviem aké to bolo vtedy. Cítim sa trocha hlúpo,akoby nechcená alebo čo ... Automaticky to berie tak ,že ideme k nám a hotovo. Nechcem sa mu vtierať ,už som mu to aj jemne no zaroven taktne naznačila a nič...Netuším,kde je problém. Nepotrebujem,aby sme u neho boli stále ale fakt by ma zaujímalo ako žije,lepšie spoznať jeho matku (žije iba s nou a sestrou ) No skúste poradiť...Vdaka.

majkazgurunu

smajliqa,,,,,no možno ona planuje spoločnu buducnost, ale on jednoznačne este nie, lebo to by sa snou už pišil aj pred kamošmi a aj pred mamkou ,lebo takto mi to pripada,že sa za nu alebo za niečo ine hanbi....
jednoznačne este obaja nedospeli do bodu aby brali svoj vztah važne do buducna , ved ona ma 20 a on 23....môj nazor ,nemusiš suhlasit,,,,ja som buducnost s chlapom v tom veku neplanovala ,až po 30-tke

simona12

majkazgurunu no tiež súhlasím s Tvojim názorom ,ani u nás to tak nikdy nebolo ,sestra je spriatelom 4 roky ale ani raz sa nestalo že by u nás napr. prespal . S tým ani ja nesúhlasím,ved načo aj ... Ale vieš,človek nikdy nemože vedieť či práve tento vzťah je ten "na celý život" poznám ľudí čo sa rozišli po 9 rokoch ,aj takých čo sa brali po pol roku randenia a sú spolu 25 rokov.. Je to vždy individuálne a človek do každého vzťahu ide s istým rizikom že to nemusí skončiť svadbou.

smajliQa

majkaz gurunu... je jasne ze planuju spolocnu buducnost...

ved inak by jej nezalezalo ani na jeho rodine, a ani na tom, ci uz u neho bola... ked si na tom zaklada, tak asi je to vazne, nemyslis???

a silviklh : no nastastie ta svokra je uz byvala svokra a ja mam teraz vsetko v poriadku.... tak je ok :)

majkazgurunu

simona...........vobec to nie je o tom či sa hanbi čo ma doma, ja som tiež frajera nevolala k sebe somov, aj ked sme chodili 1,5 roka spolu, lebo som nevedela či je jto ten pravy " s ktorym chcem zostarnut" a nevidim dôvod prečo by som ho mala zoznamovat s rodičmi, ved nie je u nas verejny dom aby si chlapi podavali klučky a dobre som robila, lebo nakoniec vztah aj tak skončil a ja som tiež u nich nebola, nevidim vyznam aby som spoznavala jeho rodinu ked neviem či ich buducnosti budem vobec stretavat, ine je to ak si planuteje spoločnu buducnost, tak ma vyznam bližši spoznat aj rodinu ,sestry , bratov, tetky, babky,,,atd. je to môj nazor a nesuvisi to vobec s vierou ani s ničim inym ale nechcem napr. stretnut byvaleho mamku v meste a obchadzat ju a tiež nemam chut si snou pokecat,,,,,,

simona12

Majú taký klasický rodinný dom ,nič extra,ale zasa podla mna úplne v pohode. Mne je fakt JEDNO ako majú zariadené,ved predsa nie každý má na to aby doma mohol mať neviem aký luxus. On aj jeho sestra s mamou pracujú.
Do spoločnosti chodievame /kaviarne,pizzerie,reštaurácie,občas diskotéka/ . Jeho kamarátov poznám málo. Občas sa stretneme s jeho kolegom. Aj to ma trošku hnevá,lebo myslím,že kopa penazí by sme jeden aj druhý ušetrili keby nechodíme tolko po kaviarnach (minule kupoval 4 pizze k nim domov naraz a platil 22 e a ešte bol natešený že aké to je lacné) ale ideme napríklad k nemu a tam si v klude vypijeme čaj,kávu,pozrieme film. Proste taká obyčajná pohoda,ktorá ale vždy prebieha u nás.

silviklh

suhlasi mso smajliqou :-) uplne vsetko.
tak to s potencionalnymi svokrami nemate moc dobre,moja je uplne uzasna,aj "svokor",aj svagor :D

smajliQa

no tak ak vies ze sa uz bude dopredu vykrucat tak je vsetko jasne... hanbi sa za to kde byva, alebo ako byva. mozno to bude tym, ze sa hanbi napriklad ze byva horsie ako ty. videla si jeho dom, to je jasne... ved nam ho popis... musis vediet v akej je funancnej situacii aj priatel... zaraba? co robi jeho mama? jeho sestra??? ma vzdy dostatok penazi pri sebe? taketo zakladne veci musis uz davno vediet.. je to dost chulostiva vec toto...

ak je to kvoli tomu, v tom pripade by si ho mala povzbudit.. myslim,.. pochvalit, ze sa ti nieco paci... byt nadsena niecim, co ani nemusi byt pravda.. napriklad mu povedz zeeee... maju nadhernu zahradu.. a lebo co.. chapes co myslim.... aby sa citil lepsie.

simona12

smajliqa ta grilovačka by bola super ale uz si viem zivo predstavit ako sa z toho bude vykrucať.. a mimochodom mám 20 a priatel takmer 23...