Najlepší šampón na mastné vlasy??

lianka22

moja zlatá, asi žiadny. Mam ten istý problém. Musím vlasy umyvat každý den, inak katastrofa. Takže teraz kupujem suchy šampon a ten použivam hned druhý den, inak by to nešlo. Neda sa každý den vlasy umyvat. Ale šampon použivam Toni&guy pre blond vlasy, to iste i kondicioner a suchy šampon Loreal, ten tyrkysový

Patrik44

Dobrý deň ak vám môžem odporučiť tak rozhodne stránku pilulka.sk tam viete získať aj výhodnú zľavu na rôzne dobré šampóny na mastné vlasy tu je stránka na zľavu: -odkaz odstránený-

Carin m

Ak mas mastne vlasy a zaroven trpis aj vypadavanim vlasom tak ti poradim vynikajuci sampon na baze ligurceka lekarskeho, obsahuje aj ine prirodne extrakty ako lopuch, ligurcek a ine rastliny. Vola sa posejvlas a da sa zakupit na sibircanka.sk

ivanuska265

Mne pomohli šampony od Alterny, v obchode sa nedajú kupiť, ale za dobru cenu kupujme na notine. Objemový je super.

alicazazrak

dakujem, ved ja si aj myslim ze je to tym. prosimta aky prirodny sampon mi mozes odporucit na zaciatok? vobec sa v tom moc nevyznam, budem rada za akukolvek radu

ivanuska265

určite skúste prírodné šampony. Mastiť môžu vlasy aj tie chemické zložky, takže za skúšku to stojí, mne to pomohlo :)

39mati

Mám takisto problémy s mastnými vlasmi a musím si ich umývať každý druhý deň,lebo mi dlhšie nevydržia bez toho,aby neboli mastné.Skúšali ste už niekedy suchý šampon?Tento stojí za zmienku a nájdete ho tu onlinelekaren.sk

alicazazrak

Tiez mam neskutocne mastne vlasy, ale bohuzial po uplne vsetkom co je z drogerie, mam mastne hned na druhy den, alebo ak si umyvam rano tak uz vecer mozem znova :-/ neviem co s tym robit

lochness

tiez som pocula ze dixi zihlava je dobry, aj ked ja osobne nedam dopustit na mnohymi nenavidenu schaumu 7 bylin - to je jediny sampon s ktorym mi vlasy vydrzia normalne aj 3 dni, akonahle som presla na chvilu na cerveny gliss kur alebo elseve color vive, mala som vlasy mastne uz na druhy den po umyti... takze teraz mam dilemu ci sa snazit udrzat si farbu alebo radsej 'nemastnost' :))