Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepší šampón na mastné vlasy??

ivanuska265

určite skúste prírodné šampony. Mastiť môžu vlasy aj tie chemické zložky, takže za skúšku to stojí, mne to pomohlo :)

39mati

Mám takisto problémy s mastnými vlasmi a musím si ich umývať každý druhý deň,lebo mi dlhšie nevydržia bez toho,aby neboli mastné.Skúšali ste už niekedy suchý šampon?Tento stojí za zmienku a nájdete ho tu onlinelekaren.sk

alicazazrak

Tiez mam neskutocne mastne vlasy, ale bohuzial po uplne vsetkom co je z drogerie, mam mastne hned na druhy den, alebo ak si umyvam rano tak uz vecer mozem znova :-/ neviem co s tym robit

lochness

tiez som pocula ze dixi zihlava je dobry, aj ked ja osobne nedam dopustit na mnohymi nenavidenu schaumu 7 bylin - to je jediny sampon s ktorym mi vlasy vydrzia normalne aj 3 dni, akonahle som presla na chvilu na cerveny gliss kur alebo elseve color vive, mala som vlasy mastne uz na druhy den po umyti... takze teraz mam dilemu ci sa snazit udrzat si farbu alebo radsej 'nemastnost' :))

jankaaaaaaaa

obycajny zihlavovy sampon DIXI, alebo sampon z dm drogerie znacky ALVERDE, mylsim ze ten s kofeinom je na mastne a jemne vlasy

kleopatra4589

Ahoj untitled,

Neviem, ktory sampon na mastne vlasy je najlepsi.. nikdy som tento problem nastastie nemala.. Ale kdesi som vycitala, ze na neustale mastne vlasy pomaha, ak si do samponu pridas trosku jari (alebo akehokolvek saponatu na umyvanie riadu).. to by ti malo vlasy odmastnit... osobne som to neskusala.. ale vyskusala to moja mama- celkom sa jej to pozdavalo, vraj to vlasy fakt odmastnuje.. ale nemalo by sa to pouzivat prilis casto, pretoze to vlasy dost vysusuje.. mozno tak raz za tyzden dva, urcite nie kazdy den.. Este aj soda bikarbona vraj robi s vlasmi ´zazraky´.. ale neviem, ci pomaha aj proti mastnote..