Potrebujem nájsť nejakú internetovú kamarátku ktorá má rovnaký problém aby sme si mohli nejako navzájom dávať rady a iné. Meriam 174 cm a vážim 56 kg.
Ktorá z vás má práve teraz PPP ?
ja neviem, či mám...ale asi mám záchvatovitéí prejedanie-začínajúce
nieco podobne zazivam aj ja...moze sa to prejavovat aj tym,ze ked pocujem o jedle, tak sa mi dviha zaludok?
hillary
Neber to v zlom, ale mozno uz aj hej, sama vidis, ze to takto uz nezvladas - myslienky o zmysle zivota su podla mna uz dost silna kava. A jasne, taketo depky boli aj u mna, to je podla mna sucast ppp, ale uz sa to vdakabohu vytratilo! :) Ved vyskusaj to sedenie, neviem sice o co presne ide, ale mozno ta tam nasmeruju spravnym smerom, povedz im, ze uvazujes o hospitalizacii. Viem, ze to bude tazke, priznat to pred okolim, ale tych par tyzdnov na lieceni ta mozno tychto problemov zbavi na cely zivot. Naschval som napisala mozno, pretoze viem, ze niektore baby tam idu iba kvoli tlaku okolia, nie preto, ze by sa chceli naozaj vyliecit a to je potom zbytocne mrhanie casom! Viem ale, ze ty sa chces vyliecit, tak nad tym teda ozaj skus pouvazovat. ;)))
cayenne myslis ze z toho co som napisala som uz zrela na hospitalizaciu ? to ma ak ti mam pravdu povedat nikdy ani nenapadlo, ty mavas tiez taketo stavy , depky a tak ?
a posledny prispevok si uplne vystihla, posadnutost stihlostou je iba zaciatok , to prave pride ovela neskor, vtedy zacina este len ta prava sranda
hillary
Neuvažovala si už o hospitalizácii? Vieš, možno by to bolo lepšie, ak si na tom už takto - myslím tie myšlienky. Alebo sa s tým zveriť rodine. Neviem síce aké máte vzťahy, ale ak by o tom vedela napríklad mamina, možno by to bolo jednoduchšie aspoň z hľadiska jedla, nie? Inak ja si práveže vôbec nemyslím, že ppp je iba o postave, neznášam keď si ľudia myslia, že baby to robia iba kvôli túžbe po štíhlosti, podľa mňa to má oveľa hlbšiu podstatu, je to v hlave a kým sa to tam nevyrieši, všetko ostatné je zbytočné.
a samozrejme anorexiu nemam diagnostikovanu tak to budem mat aspon cierne na bielom, lebo ked je obdobie lepsie nahovaram si ze mi vlastne nic nieje :D
a btw strasne sa tesim na zajtra na tych pat plechov kolacov co budeme mat doma a matkin skodoradostny vyraz a co budes jest kolace ci nie ...
ahoj cayenne no mne nepomaha nikto kedze o tom nikto nevie to stretnutie som si dohodla sama, tak sama som zvedava, najhorsie na tom je ze ked som sa prestala vazit bolo chvilu fajn a to zachvatove prejedanie no konec, jasne vaha sla hore citim to na satach aj mi to povedali dvaja ludia, so slovami ze vyzeram trochu zdravsie ze pred tym ked som isla si mysleli ze ma zlomi, ale ja chcem byt taka ako predtym :( , neber to tak ze mi ide o postavu ale tie depresieeee co mam v sebe no konec, ze bez svojej postavy kostlivca neznamenam nic ze som nula a bla bla a toto mam v hlave, pol roka bolo fajn ale teraz sa to cele poserinkalo ale tak co uz stava sa :D , videla som tvoje jedalincky su v pohode, ja jem teraz ani neviem ako ale jem nieco :D , NENAVIDIM PPP , tie depky co z toho vzniknu je koniec, konecne som si vybrala aj pekneho muza, mohlo z toho aj nieco byt, ale co ked ja som tucna na to aby som s nim sla vonku :D , sice ked som s nim bola naposledy mi tri krat povedal nieco v tom zmysle ze keby ze si sadnem na 50 centovku polka trci a bla bla ale co v hlave veci , a je po ani neviem com. Baby ale bol fakt pekny :D, nevadi pride iny hadam ked budem mat pocit ze som dost chuda na to ist von, musim ist na to sedenie lebo to co sa mi v gebuli odohrava sa neda ani popisat
Fuha, to ma teda mrzi, ze to opat takto dopadlo.. :/ .. Ppp je, bohuzial, zda sa na cely zivot.. Ale podla mna si urobila velky posun vpred, ked to ides nejako riesit :), kopa bab aj tu na fore to nechava plavat a stale viac sa v tom zamotavaju.. Stale je to vsetko iba v nasej hlave, tam ked si to usporiadame, uz pojde aj ostatne ;). A ako si na tom teraz s vahou? Isla ti hore?
A ja? Zaklopem si, vcelku dobre. :) Ved pozri, aj do jedalnickov prispievam, myslim, ze su celkom ok, aj ked vela bab ma opacny nazor. Len mam vsetkeho nad hlavy, tak dufam to ustojim, velmi mi pomaha okolie. :)
cayenne ahoj no bolo to lepsie prestala som sa vazit kazdy den slo to no neviem prerastlo to do zachvatoveho prejedania a teraz zase prisla depka niekedy minuly tyzden predminuly a zase sa opakuje ten kolotoc a najhorsie su tie depresie take som hadam este ani nemala, cele zle :/ , moj zivot sa uz okolo nicoho ineho ani netoci, nemyslim uz ani na jedlo, ale na take tie somariny na co som tu , ze som stratena existencia a bla bla bla, takze taaak, nemam chut chodit vonku, niekoho som spoznala a moja ..... ho odplasila, kedze som sa s nim odmietala stretnut lebo som tucna, no co ti poviem zase mi drbeeeee, vyhladala som uz aj pomoc pojdem na sedenie a uvidim, ty ako ?
Hillary ? Asi sa ani nemam pytat ako sa ti darí, že? :/