Potrebujem nájsť nejakú internetovú kamarátku ktorá má rovnaký problém aby sme si mohli nejako navzájom dávať rady a iné. Meriam 174 cm a vážim 56 kg.
Ktorá z vás má práve teraz PPP ?
Ja ani neviem či mam alebo nemam PPP... Ked stojim nad záchodovou misou a vraciam tak sa mi zda že asi tam ten problem je alebo ked nejem....ale zasa su tie dni ked jem,jem a len jem!!!A koli tymto dnom nedokažem uveriť že mam problem!!Ja neviem....Podla mna som ok a proste niekedy mam len take stavy...Ja to berem tak že na anorexiu som moc tučna a že by mi to nikto neuverilll(164cm 54kg(z toho je asi polka voda :( )
ja uz nemam
Výška mínus 10 sa rovná koľko máš vážiť
smajliqa...ja mam tiez 50-52....zatial som celkom spokojna....drzim ti palce nech pekne schudnes, aj ked podla mna uz teraz mas celkom v pohode vahu...mozno tie 2 kilecka dole by ti stacili...ale to uz je na tebe..treba zacat sportovat a nie sa trapit dietami...:-)
Baby mám 170 cm a 53 kg miery : 84-62-88 a kamoška mi stále hovorí, že aká som chudá ale niesom ! Myslíte že mám v pohode váhu ? Ja by som ale chcela schúdnuť aspoň 2 kg ....
viem... včera som mala tiež ráno obložená misa, desiata za tanier zákuskov, obed zase omeleta zo šalátom, olovrant zase zákusky večera obložená misa:(((
Smajli
Je normálne, že ti váha išla hore, veď keď už 8 mesiacov neješ normálne. Ale to by sa časom upravilo a váha by sa ti ustálila a postupne by zdravo klesala. Ale problém je, že ty nechceš. A nechápem prečo si myslíš vyliečiť sa = byť tučná.
cayene...
no skusala som jest zdravo.. 5 krat denne,, take ze ovocie, zelenina, kuracie maso, celozrnne vyrobky.. a za 3 dni bolo kilo a pol hore.. tak hrozne ma to vydesilo ze som s tym automaticky sekla.. proste...
ja najprv musim asi poriadne sama chciet a potom sa mozem z toho dostat, ale obavam sa, ze dostatocne nechcem. ved kto uz by si vybrat tucnotu miesto stihlosti..
SmajliQa
Píšeš, že sa z toho chceš dostať, ale objektívne, robíš pre to niečo? A vôbec nejde o to aké vážne to máš, ak to necháš tak ako to je, tak aj ty budeš o chvíľu na mieste tých báb, čo to podľa teba teraz majú ´vážne´. Chápem, že také poznámky zabolia :/, ale nedovoľ aby jedna hlúpa veta teraz ovplyvnila celý tvoj život!
cayene,,, no ja mam PPP a snazim sa z toho dostat.. aj ekd si nemyslim ze to mam tak vazne ako niektore ine baby..
no a tiez si myslim ze je to na cely zivot.. bohuzial :(((
najhorsie na tom je to, ze za toto vsetko moze oco mojho priatela...
je tot ak.. raz mi povedal ze TY NEJAK PRIBERAAAS... a odvtedy som zacala nejest, chudnut... a takto.. 13 kil dolu.. a tak.. no bolo to strasne...
a uz sa to so mnou taha 8 mesaicov..