Ahojte mam 16 vysku 168,5 a 65 kg.chcem schudnut 5-10kg.Mama a ostatni ma v tom podporuju.Bola som uz aj u maminej kamaratky ktora mi vsetko vysvetlila.Chcem´schudnut ale vzdy to pokazim.MOtivaciu mam dost silnu tak preco to pokazim.Kupila som si caje ako lietajuca lastovicka zeleny caj a caj pu-erh.a stale to kazim. porate mi.Nepokazim to s nudy ale s toho ze to uz nebudem jest tak si poviem ze si to dam lebo potom to uz nebudem mat.preco som taka hlupa.
Snazim sa a vzdy to pokazim
caje ti mozu pomoct, ale urcite kasli na taketo diety. radsej cvic a vela chodievaj peso..
moc to nepreháňaj,keďže máš 16 rokov. potrebujes vsetky vitamíny, a vôbec nemusíš chudnut 10 kg. veď nemáš nejakú strašnú váhu.
elektra: ahojky ja mam 16 rokov a taku istu vysku a skoro aj vahu ako ty....tak to sme dve. ja chcem tiez do leta schudnut 5-10 kil..no vzdy zacnem drzat dietu no nakonci ju vzdy pokazim ,lebo si poviem ze aa dam si to a zacnem znova od pondelka..boze ja uz neviem...ale tento tyzden mame prazdniny tak skoro cely tyzdne cvicim no som zvedava dokedy mi to vydrzi :))
-odkaz odstránený-
rekalmy ignoruj, citaj clanky a poriadne... a pouc sa
natrvalo sa nechudne tak ,ze nebudes jest sladkosti alebo nezdrave veci vobec, mozes jest vsetko, ale nie kazdy den, tvoje telo je vo vyvine a potrebuje zo vsetkeho....poradim ti, po 5tej sa snaz nejest, zo zaciatku si po piatej mozes dat po 5tej iba nejaky kusok ovocia....vela pi,ale cistej vody a cajov.drzim ti palce:)