Snazim sa a vzdy to pokazim

Príspevok v téme: Snazim sa a vzdy to pokazim
elektra

Ahojte mam 16 vysku 168,5 a 65 kg.chcem schudnut 5-10kg.Mama a ostatni ma v tom podporuju.Bola som uz aj u maminej kamaratky ktora mi vsetko vysvetlila.Chcem´schudnut ale vzdy to pokazim.MOtivaciu mam dost silnu tak preco to pokazim.Kupila som si caje ako lietajuca lastovicka zeleny caj a caj pu-erh.a stale to kazim. porate mi.Nepokazim to s nudy ale s toho ze to uz nebudem jest tak si poviem ze si to dam lebo potom to uz nebudem mat.preco som taka hlupa.

Adulka

moc to nepreháňaj,keďže máš 16 rokov. potrebujes vsetky vitamíny, a vôbec nemusíš chudnut 10 kg. veď nemáš nejakú strašnú váhu.

kajka

elektra: ahojky ja mam 16 rokov a taku istu vysku a skoro aj vahu ako ty....tak to sme dve. ja chcem tiez do leta schudnut 5-10 kil..no vzdy zacnem drzat dietu no nakonci ju vzdy pokazim ,lebo si poviem ze aa dam si to a zacnem znova od pondelka..boze ja uz neviem...ale tento tyzden mame prazdniny tak skoro cely tyzdne cvicim no som zvedava dokedy mi to vydrzi :))

basa

natrvalo sa nechudne tak ,ze nebudes jest sladkosti alebo nezdrave veci vobec, mozes jest vsetko, ale nie kazdy den, tvoje telo je vo vyvine a potrebuje zo vsetkeho....poradim ti, po 5tej sa snaz nejest, zo zaciatku si po piatej mozes dat po 5tej iba nejaky kusok ovocia....vela pi,ale cistej vody a cajov.drzim ti palce:)