mam 21 rokov a doteraz som mala len jedneho partnera s ktorym mi to vydrzalo ani nie 5 mesiacov..asi som strasne moc narocna ..na kazdom kto by mal zaujem mi nieco vadi..asi som divna:/ myslite si ze mam este sancu najst toho praveho??? lebo co poznam nikto v tomto svete uz nie je normalny, vzdy sa ukaze aky je clovek..potrebujem najst uz niekoho naozaj noramlneho ale kde ho najst?? existuje laska na prvy pohlad..?? bojim sa ze nikoho nenajdem a ostanem sama..uz ma to nebavi:(
Najdem toho praveho? sama ma uz nebavi byt
Jajula, boze, ved mas iba 21, pravdaze mas nie jednu, ale nespocet sanci stretnut toho, s ktorym si budes rozumiet, preto nevesaj hlavu, nic sa nedeje, bu trpezliva
Karma, ved nebud ako trucovite male dievcatko, ktore chce svoju hracku stoj, co stoj, bohuzial, na lasku treba dvoch, darmo si stavias hlavu, ze ho chces a iba jeho chces, podla toho co pises, tento Ta nema rad, tak sa skludni trosku, lasku si bohuzial ani nevyhrozis ani nevyprosis, laska neprichadza na nici povel, je to zvrchovane dobrovolny cit, bud tam laska je, alebo nie je a ked nie je, tak to pochop, zdvihni hlavu a chod a hladaj dalej, niekedy sa fakt oplati cakat aj dlhsie na toho spravnejsieho
ahojte
ja si myslim ze clovek je odsudeny k tomu aby stale len hladal tiez som bola uz dlho sama a teraz sa mi do zahubi ruti skoro rocny vztah a neviem ako budem moct ist dalej ked stratim jedineho cloveka ktoremu som dala svoje srdce a ktoremu som bola ochotna ukazat svoje prave ja
moc to boli pretoze moj priatel mi ublizuje uz dlhsiu dobu a ja neviem kde je chyba vazne som sa moc snazila a myslim si ze sa mal pri mne dobre len neviem preco musel byt ku mne taky hruby vypisuje si s inymi zenami hoci je so mnou a vobec nemysli na to ako sa pri tom ja citim je sebecky detinsky a keby mu poviem ze je koniec viem ze by o mna nebojoval z dovodu ze by sa mi nechcel vtierat cize ako vidite ani bojovnost mu nic nevravi
vravia mi ze ho mam poslat prec ze niekoho stretnem lepsieho ale ja nechcem lepsieho ja chcem jeho
ak ti mozem nieco poradit radim ti zostan aka si niekto sa urcite najde komu sa budes pacit prave preto ze si jedinecna nie si divna len chces byt s niekym koho si si vysnivala tiez som bola taka a stale som no ako vidis nie som moc uspesna ked som na pokraji zrutenia ked nam to neklape
ked budes mat toho tvojho praveho stanovte si spolu hned na zaciatku iste pravidla co moze a co nie aby vedel co ti ublizi a tiez ty by si mala vediet co ublizi jemu aj ked to neprizna mozno hned my sme to nespravili a mozno prave preto mame tuto krizu aku mame
drzim ti palce nech najdes co hladas a najme nech si stastna lebo vztah v ktorom si nestastna a po nociach places zakial jemu to je jedno za vela nestoji :-(( vlastna skusenost
system, to si vystihol! :))
"Všetky dievčatá hľadajú milého, pekného, galantného, upraveného chlapca.......... Ale taký chlapec už chlapca má..." ;)
Lost:
vies ze som vedel ze to budes prave ty kto ma chyti za tuto vetu :)
normalne som na to myslel ked som to pisal :) .. az ma to nalakalo ked sa to vazne realizovalo :)
zakon pritazlivosti funguje :) hahaha .. len nesmiem mysliet na mesiac bo mi jebne na hlavu ;)
Žiadny pravy neexistuje :) ... kazdy pravy sa casom meni na omyl :) ... jedine co sa meni je cas za ktory sa tato zmena uskutocni :)
to co skutocne existuje su len vhodnejsi menej vhodni a nevhodni jedinci na vztah ;)
"Všetky dievčatá hľadajú milého, pekného, galantného, upraveného chlapca.......... Ale taký chlapec už chlapca má..." ;)