Najdem toho praveho? sama ma uz nebavi byt

Príspevok v téme: Najdem toho praveho? sama ma uz nebavi byt
jajula198

mam 21 rokov a doteraz som mala len jedneho partnera s ktorym mi to vydrzalo ani nie 5 mesiacov..asi som strasne moc narocna ..na kazdom kto by mal zaujem mi nieco vadi..asi som divna:/ myslite si ze mam este sancu najst toho praveho??? lebo co poznam nikto v tomto svete uz nie je normalny, vzdy sa ukaze aky je clovek..potrebujem najst uz niekoho naozaj noramlneho ale kde ho najst?? existuje laska na prvy pohlad..?? bojim sa ze nikoho nenajdem a ostanem sama..uz ma to nebavi:(

Honey:

ALE AJ CEZ TO VSETKO VERIM V OSUDOVU LASKU LEN BOH VIE KEDY TO BUDE ALE VERIM ZE KAZDY MA V OBLACIKU NAPISANU SVOJU DRUHU POLOVICKU A AJ TY!!!TOMU VER

Honey:

tiez som toho mazoru ze netreba nic silit aj ked doteraz som hladala a hladala prisla som nato, ze to je o nicom stale som mala stastie na problemovych, ci uz zenaty,v rozvodovom konani:0)min 3deti, bisex., alebo rovno gay takze viem o tomto svoje a tak velmi som chcela ze az nechcem neverim asi...

Michael86

Pre každého je normálne niečo iné tak je otazne co ty povazujes za normalne a to sa tyka hlavne povahových vlastností ak ti vadí na dotycných vzhlad tak mozno ta to casom prejde ked zatuzis po uprimnej laske nezalozenej len na fyzickej krase .

rew

jajula198> je urcite lepsie byt sama, nez byt s niekym koho naozaj nemilujes, len preto aby si s niekym bola.. uzivaj si slobodu, zivot, chodievaj vonku s kamaratmi.. spoznavaj novych ludi.. nelov, ber chlapov ako kamaratov, neries hned ci je to niekto s kym chces stravit zvysok zivota.. a ak sa dotycny vyfarbi ako magor, tes sa z toho ze to urobil teraz, nie rok po svadbe ;)

GiovanniX

ahoj,raz na neho urcite natrafis,len netreba to vzdat a treba ho hladat,aj ja mam pocit,ze cim dalej,tak tym horsie a horsie baby spoznavam,povrchnejsie atd...ale tak nevdzam sa,urcite dakde vo svete chodi moja prava laska a hlada ma taktiez,len sme sa este nenasli :)