Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zrada priatelky

Príspevok v téme: Zrada priatelky
kleo

Pomožte mi prosim čo mam robit?Mala som velmi velmi dobru kamaratku,boli sme spolu 6rokov,nikdy sme sa nehadali.V poslednom čase bola ale čudna,prestala sa mi ozyvat ignorovala ma.Pričinou bola tretia osoba ktora nam zavidela nase priatelstvo velmi ju ovplyvnovala,dala ju dokopy s bohatym chlapcom a tej peniaze zaslepili oči.Dokonca sa mi ani nepozdravi.Je mi to luto a velmi.Teraz su spolu ako siamske dvijčata a smeju sa mi za chrbtom.Darmo som ju prosila aby nase kamaratstvo neodhadzovala...ignoruje ma a mna to boli.Vela pre mna znamena.....je mi do plaču ved takto sa spravaju deti a ona ma 36rokov ja 26.

kleo

Tak som tu.....kamoska za mnou prisla a zmierili sme sa.Medzi časom tej druhej čo ju proti mne stvala umrela matka a tiež sme sa zmierili.Takže sme tri kamaratky ale.......to hlavné čo už nikdy neucitim je DOVERA.Teraz neviem prečo,už tak na nich nelipnem dokonca maju čo robit aby ma dostali k sebe hoc len na kavu.Nemožem zato...tak to citim

kleo

Dakujem za rady u nas sa to ale este viac zhoršilo.Zatial čo ma ona ignoruje som dostala vyhražne smsky od tej tretej osoby strašne ma uraža a pritom sa až tak ani nepozname včera ich bolo viac ako desat kedy ich to už prestane bavit?Ved to je už psychicky teror včera mi stupol tlak som priliš citliva bolo mi zle preplakala som noc.Plno špinavosti na mna napisali pritom je to cele obyčalne nedorozumenie ktore si nechcu nechat vysvetlit.Samozrejme mi ta tretia nezabudla pripomenut že už ONA je jej naj kamoška a že su ako sestry a mam si dat odchod

Kachita

Ja som presla podobnym problemom, kamaratka sa odo mna odvratila, proste uz jej moja snaha a pomoc nebola dobra. A to som si dost nechala skakat po hlave, ale jeden den to velmi prehnala, pohar pretiekol a skonicla som s nou. Ona doteraz chce velmi obnovit nase priatelstvo, ja sa s nou rada porozpravam, ale neverim jej ani trochu, neda sa to. A je to strasne byt s niekym, kto ta doslova prosi, aby bolo vsetko ako predtym a potom sa dozvies veci, ktore ti este stale robi a co este o tebe hovori. Nechapem tu komediu. Je problem mat dobru kamaratku a clovek ked sa obetuje, malokto to tak oceni, naozaj malokto.

duro

Nevsimaj si ju a zacni ju ignorovat. Proste sa zmier s tym ze v zivote existuju aj taky ludia. Alebo ju niekde vystriehni a skus sa s nou porozpravat medzi 4 ocami

kleo

No teda....prave mi niekto zvonil zdola a ked som sa pozrela von oknom mala som tam ex-kamosku ktora sa tam objimala s priatelom.Nechapem načo mi to treba ukazovat...ok berem to som rada že je stastna ale to spravanie je detinske načo to na mna hraju?

tereza

kleo ja by som ti poradila aby si sa s nou niekde stretla a prediskutovala to s nou.bud sa vase kamaratstvo vrati do starych kolaji alebo s nim skoncite.ty sa budes takto zbytocne trapit .aspon budes potom vedet na com si a vytvoris si novy zivot bez nej.

slusny_muz

to je smutny pribeh, niektori ludia su zvlastni, aj ked si myslime ze ich pozname vedia neuveritelne sklamat a prekvapit...

kleo

Dakujem vam za rady mate pravdu ved ak by bola ozajstna kamaratka tak sa takto nezachova.Ked som byvala s rodičmi tak mi zakazovali sa s nou kamaratit pretože sa im nepačilo že je z nizkej vrstvy.Boli chudobní...ja som ale na to kaslala nosila som im šaty,a ked som dostala svoju prvu vyplatu tak som ju vzala do obchodu nakupila som jej a bola som štastna že ma radost.Stačilo mi slovko DAKUJEM.Namiesto vychadzok som sedela u nej doma a pomahala som jej s jej malym synom.Naši si mysleli že som na diskoteke ale ja som u nej drhla koberec a kym spala bola som s malym aby si odpočinula lebo je postihnuty a lutovala som ju.Ale za dobrotu na žobrotu ako sa vraví...