Pomožte mi prosim čo mam robit?Mala som velmi velmi dobru kamaratku,boli sme spolu 6rokov,nikdy sme sa nehadali.V poslednom čase bola ale čudna,prestala sa mi ozyvat ignorovala ma.Pričinou bola tretia osoba ktora nam zavidela nase priatelstvo velmi ju ovplyvnovala,dala ju dokopy s bohatym chlapcom a tej peniaze zaslepili oči.Dokonca sa mi ani nepozdravi.Je mi to luto a velmi.Teraz su spolu ako siamske dvijčata a smeju sa mi za chrbtom.Darmo som ju prosila aby nase kamaratstvo neodhadzovala...ignoruje ma a mna to boli.Vela pre mna znamena.....je mi do plaču ved takto sa spravaju deti a ona ma 36rokov ja 26.
Zrada priatelky
tak tak sa podla mna nesprava 36 rocna zena, ked ani len 4 rocneho chlapca nepozdravi, ved ten s tym nic nema spolocne.
neboj sa ona neskor pochopi,ze urobila chybu ...treba to nechat tak ked ta nezdravi nezdrav amno ty ju nevtieraj sa jej spravaj sa uplne normalne...ked ju budes zdravit a ona ta bude ignorovat tak bude na koni...ona na to pride sama..
kleo, nezaoberaj sa nimi aj ked byvate na jednom mieste a hlavne im nedavaj najavo ze ta to tak velmi trapi. ludia sa menia, bohuzial castejsie k horsiemu. hlavne nevesaj hlavu.
a viete čo je na tom najhoršie?vsetky tri byvame v jednej bytovke....tamtie dve su už spolu ako rodina a ja byvam sama so synčekom.Chudačik ma 4roky zdravi sa im a este aj jeho ignoruju ale ked trebalo pomoct tak som bola stale dobra..už ma fakt nič neprekvapi ved to bola žena ktera by predtym ani muške neubližila.Mala velke srdce.
no, 36 rocna...stava sa to.peniaze maju velku moc,sa hovori.take bud si to uvedomi,pretoze vskutocnosti je priatelstvo ovela cennejsie ako prachy, alebo to tak ostane a ty aspon vies,ake hodnoty su u nej dôlezitejsie. lebo je zaujimave,ze mohla mat aj bohateho muza, ale aj vase priatelstvo mohlo fungovat.take zrejme je to praca tej tretej osoby,ale charakter je charakter...takze neviem, co k tomu dodat.
na tvojom mieste by som sa s danou situaciou zmierila aj ked je to velmi tazke. asi nebola az taka super kamoska ked sa dala takto zmanipulovat inymi osobami. skus sa zamestnat niecim zmysluplnejsim. urcite mas aj inych kamosov a kamosky a daj jej najavo ze je nahraditelna a urcite jej nedavaj dovody aby sa ti posmievala, len tebe to ublizuje.
kleo, poradit ti neviem, ako by si ju mala presvedcit, mozno na to casom pride sama a bude chciet vratit cas a ospravedlni sa, pochopi, ze priatelstvo je viac ako len niekto, kto ti da chvilkovy pocit stastia s bohatym muzom.