Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stále jem

Príspevok v téme: Stále jem
sisinaaa5554

Mám taky problem a určite to trápi vela žien že staále ked dostanem menštruaciu neskutočne vela jem..proste stále som hladna nech sa najem do sýta po 5tich minutach chcem zase niečo jest..a o sladkostiach ani nehovorim ved cez den ich zjem kvantum...na tom ma strasne trápi že teraz ked som zacala cvicit tak ze si to pokazim tym prežieranim sa ale poviem vám to neviem nijak prekonat..proste sa to nedá :( a nechcem pribrať..práve naopak :(

Thessa

Ahojte. Mam na vas otazku. Mam 18 rokov asi 173 cm a okolo 68 kg. Viem, ze to je hrozne vela a preto sa snazim schudnut.
Behavam 4 krat tyzdenne min. 30 min vkuse alebo niekedy kratsie vzdialenosti v rychlejsom tempe. Piatok oddych a cez soboty a nedele mam min. 30 min cvicenie skor na cele telo posilnovacie.
Snazim sa lepsie jest aj kvoli traveniu, ktore nemaam pravidelne, vacsinou idem na velku tak 2krat to tyzdna, uz neviem ako to zmenit. Nikdy som nemala moc velke brucho ale teraz je vypukle ako by som bola v 4 mesiaci. Neviem ci je daco s mojimi crevami alebo som proste len tucna po vianociach
Neviem ci to co zjem za den je vela preto pisem co si o tom myslite:
Ranajky - ceralie s mliekom alebo ovsena/ryzova kasa/ jogurt
Desiata - ovocie a celozrnne pecivo so syrom a zeleninou alebo mam jogurt alebo acidko, niekedy bebe alebo kasu ak som ju nemala na ranajky. Vacsinou su to ale dve polozky ako napr. Ovocie a este to pecivo
Obed - co je navarene v jedalni napr ryza a maso alebo cestoviny, snazim sa jest polievku kvoli traveniu
Olovrant - niekedy ho ani nemam ale ak hej tak je to opat ovocie alebo jogurt alebo kasa
Vecera- kasa (ak som ju nemala pocas dna) alebo co je navarene, bud nejaka polievka, alebo cestoviny, alebo maso s niecim alebo si spravim zeleninu atd..
Cez den pijem vela. Vzdy sa snazim o tie 2 litre. Pijem cistu vodu, caje bcas mineralku a mavam kavu niekedy. Dzus niekedy kvoli traveniu. Vecer slivky po veceri z toho isteho dovodu. Snazim sa nejest sladke ale niekedy si daco dam. Napr piatky ked mam volno od cvicenia si dovolim dat si sladke ale nie vela. Alebo cez vikend ak je nejaky kolac alebo ak nieco pecieme :( mala by som to uplne obmedzit? Jem vela? Prosim poradte mi, naozaj to potrebujem. A naozaj chcem schudnut uz konecne.

Maoam

tak ich jedz, jes ich varene alebo ako? ci hranolky? :-D

zemiaky sa telu casto ziadaju aj ked je mierne prekyslene, zemiaky dobre robia aj crevam, su dietne a lahko stravitelne a neutralizuju kyseliny v tele

simka111

stale ale naozaj stale mam chuť na zemiaky, jedla by som ich každy deň... čim to je??, chýba mi nejaky vitamin,.???

elicirka

nic si stoho nerob ja som na tom tak isto 2 tyzdne pred menstr.jem jak diva a potom ked uz ju mam tak uz nemusim vobec jest

miminka999

Ahojte. Aj ja mám so stravovaním problémy. Jem pravidelne, niekedy až moc pravidelne a stále som hladná :-(
A tiež pojem veľmi veľa sladkostí...
Mám 24 rokov a vážim 60 kg, moja výška je 170 cm. Nie som ani veľmi tlstá,ale chcela by som mať tých 57kg,ale nedarí sa mi schudnúť..2x to týždňa chodím tancovať.
Raňajky a obed mám pravidelne aj večeru. Ale medzitým som stále hladná,ale stále...
Vody veĺa nevypijem...
Ďakujem za všetky rady!

greenworld

Dobre rano chcem vam len trosku poradit. Viete co mne pomohlo a naucilo ma stravovat a nejest hluposti? Uzivala som tablety cinskej mediciny Green World. Okrem toho, ze islo nejake to kilecko dolu, telo si vypytalo vzdy len tolko kolko potrebuje a ziadne dokrmovanie sa. Nechcem tu robit ziadnu prednasku, ale su vyborne a hlavne ziadna chemia a jojo efekt. Mne sa nikdy nechcelo strazit kalorie a vazit potraviny pred jedenim. Pri tomto produkte proste zjete jednu tabletku rano a to je cele. Ziadne hladovky, cvicenie, sledovanie mnozstva jedla. Ak bude niekto chciet vediet viac, staci ked mi napisete na ivanaportasikova@post.sk
PS: aby som nezabudla - co urcite kazdeho zaujima, stoja 30 eur a vydrzia dva mesiace.

Lenah

Sisinaaa koľko toho zješ na 1 posedenie, koľko je to strašne veľa? Stravuješ sa pravidelne 5 krát denne? Dietuješ? Príčin je iste veľa, prečo si stále hladná, aj prečo máš chuť na sladké. Ak chceš poradím ti. Stačí, ak napíšeš do mailu ako sa stravuješ, koľko vody vypiješ denne? Uveď aj výšku a váhu. info@helen.sk

katka1402

no ja mám tento problém stále,dennodene 21 rokov či s menštruáciou alebo bez nej...vážim o polovicu menej ako môj priateľ, no porcie zjem vačšie, sladkostí a iných hlúpostí zjem omnoho viac ako on a čo je najhorším mojím zlozvykom - pravidelne jedávam neskoro večer. v noci som schopná vyrabovať celú chladničku a už z toho začínam byť zúfalá. čím viac sa snažím prekonať to, tým viac začnem myslieť na jedlo a je to zas v keli. celé tie roky mám síce cca stálu váhu, no bojím, sa, že ak sa toho všetkého nezbavím, v budúcnosti sa to na mne pekne odzrkadlí.