Dobry den, mam problem s tazkym zaludkom a travenim, grganie, atd.....dosledkom nedostatku kyseliny...Chcem by som sa spytat..., robim si tibetsku kulturu kefiru ktora je aj kysla, ale vraj dost zasadita, ktoru som bral rano a vecer po jedle, len sa chcem spytat ci to nieje zle ked je zasadity, ci by som to nemal brat radsej pred jedlom...? ked mam nedostatok kyseliny... A este by som sa chcel spytat ako by som mal vhodne skombinovat Probiotika, Kefir, Zeleninu, Ovocie, BetainHCL a Jedlo....co pred jedlom, co po jedle, co rano, co vecer....Dakujem pekne, neviem uz na koho sa mam obratit....Mam len 19, zivotosprava super nejem sladke bielu muku, pijem 3 litr cistej vody denne, nepijem, nefajcim, nejem premastene jedla, sporujem. Dakujem!
Problem s tazkym zaludkom a travenim
Az 80% cholesterolov vyraba tvoja vlastna pecen z prebytocnych cukrov. Len 20% dostava z jedla
Inac priznakov tejto choroby je hodne, niele mastna stolica, ale aj slabost, hnacky, bolesti klbov, horucky,zakalena myselatd. Mnohi maju sedohnedo sfarbenu kozu atd.
Proste jedna sa vaznu chorobu, nie len nafukovanie a nedostatok enzymov a kyselin.
ked sa neabsorbuju tuky, moze to znamenat ze sa mi teraz strasne znizil cholesterol??
Este musim dodat napochytro, kedze primtejto chorobe sa neabsorbuju poriadne tuky,bral by som extra lecitin a lipazu, lebo telo potrebuje tuky, inac je oslabene, najma mozog a nervy, co je uvedene medzi priznakmi
Uvediem este raz tu adresu, levo povodna sa neda otvarat
www.nlm.nih.gov
Aby som nezabudol, bral by som aj hojive aloe vera a Triphalu, ktore pomahaju na poskodene creva.
Trophyrima whippeli je bakteria, ktora je zodpovedna za poskodenie criev pri tejto chorobe a progresivne sposobuje hromadu inych problemov, pozri na:
www.nlm.nih.gov
Prejavuje sa ukladanim tukov v crevach a neabsorbovanim tukov , tj mastnou stolicou.
Osobne o tom neviem nic, je to zrejme dost vzacna choroba, liecia ju kombinaciou silnych antibiotik a dlhy cas.Vyse roka a s neistymi vysledkami.
Kedze nemam ani sajnu, co by ju z prirodnych mohlo znicit,ja osobne by som bral vsetko co poznam, tj citricidal, extrakt z olivovych listov,koloidne striebro, graviolu,monolaurin,citral, sangre de grado,collostrum atd a samozrejme na noc masivne davky probiotik, lebo prave tieto vyrabaju hromady roznych protilatok a atb ich znicia, cim sa mnohe choroby podporia, ako napr podobne vyzerajuca crevna bakteria clostridium difficile, ktore dnes sposobuje masivne nemocnicne epidemie.
Mozno tato bakteria sa vplyvom atb meni na L-formu, tj vnutrobunecneho parazita, kde odmaskovanie enzymami, NAC a Samentom mozu pomoct, ako pri inych L-formach.
Nemyslim, ze moj pristup by bol horsi nez antibiotika, lebo zrejme tie nie su dostatocne ucinne, ked to nevedia vyliecit ani za rok a casto skusaju a menia rozne atb, lebo nevedia ako na to naisto.
RNG, viete nieco o whippleovej chorobe? Ako sa diagnostikuje, lieci, velmi by som bol vdacny, kedze sa symptomami podoba aj na crohna a celiakiu a za vsetko moze bakteria... Dakujem
Na všetky otázky existujú odpovede.
Ak chcete svoj problém riešiť, dobre počúvajte, čo Vám ľudia hovoria.
V konečnom dôsledku za seba nesiete zodpovednosť Vy sami.
Stačí si uvedomiť, že problémy, ktoré nás ľudí postretnú - zdravotné, či iné, sú len dôsledkom ich vlastných rozhodnutí a konaní.
Ľudia hľadajú lieky, no nehľadajú odpovede na otázky - Prečo sa to deje.
"Lieky" zastrú prejavy problémov, no nevyriešia príčiny.
Ak pochopíte tieto súvislosti, Váš život sa zmení.
Som o tom presvedčený.
BioBa www.bioba.ic.cz
Az 20 % ludi ma alergie na gluten a v starsom veku az 80% ludi na cerstve mlieko. A veru vacsina ma tie alergie tak slabe, ze ich testy nezistia.
Preto je dobre pre kazdeho s problemami pouzivat rozne silne enzymi, neskodi si telo precistit a zlepsit travenie.
Inac to nie su jedine latky, na co moze mat clovek alergie, tych su stovky ba dokonca tisice mozne, tj lekari ti v tom velmi nepomozu, kedze ich testy obsahuju len niekolko moznych alergenov.
V tom svetle je pouzivanie jodu a extra enzymov z co najlepsimi rozmanitymi obsahmi dobre.
RNG, mozem mat alergiu na gluten, alebo tzv celiakiu, aj ked to krv nepotvrdila??? Vsetky tie veci, od koznych problemov, objemnych stolic aaaaatd nato sedia... dakujem
s tými probiotikami opatrne, prečítaj si toto:
aktualne.centrum.sk