Bez lásky

Príspevok v téme: Bez lásky
peter92

mám 18 rokov,a ešte som nemal nijaky vztah.. mam dost kamaratov,na svoj vek som az nadpriemerne financne zabezpeceny,ani zle nevyzeram..doteraz som si myslel,ze peniaze su vsetko a hrubka penazenky udava smer stastia..avsak mylil som sa..citim sa v podstate osamelo a nenaplneno..chyba mi laska a vztah..kde ju mozem najst? :(

Threesha66

No tak na to neni odpoved kde najdes lasku lebo keby niekto vedel kde ju najst tak uz davno vymiznu :D Sice mas pravdu v dnesnej dobe je vela bab co idu skor na peniaze ako na city takze si ako tak neprehral, no ak hladas naozajstnu lasku tak si tam neklad nejake podmienky ze musi vyzerat takto, musi mat toto, atd.

Piskvorka

Presne ako ta3 napisala, nic neznasilnuj a ked pride prilezitost, tak jaj chop. Hlavne bud uvolneny a netlac na pilu.
Ja mam 17 rokov a nie je nic horsie, ked ma bali nejak uplne zufaly a osamely chalan na to, ze on ma to a to a dokazal uz hento a tamto.
Ale urcite to nerob, tak, ze sa nahodis do drahych veci a budes si mysliet, ze frajerku si chced najdes. To sa na teba akurat nalepia take fifleny, s ktorymi ziadny plnohodnotny vztah nikdy mat nabudes. Dolezite je nejaku ocarit svojou povahou a tym aky si. Takze ked sa budes zoznamovat, treba naozaj komunikovat, nie len jednoslovne otazky a odpovede.
Ci tu pises vylevy, to si nemyslim, je dobre sa s niekym poradit, len si davaj fakt pozor, aby sa z teba nestal zufalec. :)
A ked teda nevies kde hladat, a pises ze chodis do posilky, preco neoslovit nejaku slecnu tam? Mna v posilke uz dost chalanov oslovilo a za vtieranie som to nepovazovala, ak by ta toto odradzalo.
Alebo sa kamaratov/kamaratok popytaj ci by ta s niekym nezoznamili a mozno aj to vyjde.
Alebo na nete pohladaj. (len nie na pokeci) ale ona sa skor ci neskor daka najde, ale chapem, ze obcas sa to zda naozaj beznadejne, ale co uz, s tym fakt nic neurobis.

veronika1211

peter, myslim ze este nemusis robit paniku v 18 rokoch.
mam kamarata ktory ma 28 a nikdy sa so ziadnou zenou ani len nebozkaval. nevedel nikoho oslovit, vzdal to skor nez by bolo nieco treba a tiez - stale ma na prvom mieste len peniaze, peniaze a peniaze a zenu stale ziadnu. teraz sice ma take postavenie, ze zeny s nim chcu mat obcas maximalne len sex a nic viac, ale ziadny vztah, ziadne city....

jeanny

mne to pride ze sa nejako moc zaoberas tym svojim prijmom...nikto sa ta na jeho vysku nepytal a ono sa to velmi cudzim ludom na nos nevesia ale to sa asi este naucis :) skor mi pride ze si tym kompenzujes nizke sebavedomie alebo nejake ine komplexy a to asi baby vycitia. skus sa tvarit trochu viac prirodzene a hlavne neries svoje "financne zabezpecenie" v 18. rokoch, to uz je trochu moc

peter92

Sway, aky vylev? pytam sa normalne, kde hladat, nenariekam ani nebedakam..sportovat sportujem pravidelne.chodim behat,plavat,do posilky..a vacsim zarobkom sa myslim nic nevyriesi,teraz mam mesacne nejakych 2 tisic eur,a som na tom po citovej stranke stale rovnako biedne..uvazujem,ci to zacat davat najavo..kupit si na seba drahe veci a pod. alebo .. ? vazne sa mi uz dalej cakat v uzadi nechce,uz som cakal dost..