Dali ste si niekto predpovedat buducnost a ako to dopadlo v realite? Stalo sa to alebo ako ste boli na tom, ked ste sa dozvedeli nieco, co vas caka? Verite na taketo predpovede?
Vyklad buducnosti vs realita
cigánske karty si hovoria svoje...a vždy to isté...sú príliš silné na manipuláciu, no najlepšie ich ovládajú samotné cigánky
ja osobne som sa naucila vestit ciganske karty a to az mooc hroznym sposobom. 6 krát som si veštila a stále to isté , takže verím a pravda ,hoci je bolestiva ,v nich vychádza .Ale osud môžete zmeniť , nič nie je na 100% dané.Dokážu varovať.
chcem vediet co ma caka este v zivote co laska deti peniaze a tak
No neviem...možno je to aj mojim znamením, že mám k týmto veciam záležitostiam dosť blízky vzťah, sama mám dosť silnú intuíciu tzv. šiesty zmysel...ale mne osobne dosť predpovedí nevychádza. A to som bola u ľudí v rámci väčšiny SK, ktorí majú veľké reputácie, sú spoľahliví uznávaní, majú vysokú úspešnosť predpovedí a keď aj výklady ostatným ľuďom čo boli u nich so mnou vychádzajú (sledujem to ako nezainteresovaná - počula som výklady pre tých druhých a sledujem v priebehu rokov, že sa im to plní vychádza) no a mne čo predpovedali, tak mne to veru nevychádza..
Čo sa týka kariéry, všeobecne života ako takého, úspechov atd atd....tak to mi vychádza (hm, práve to čo mám na háku vychádza)....aaale po čom túžim najväčšmi (vzťah láska rodina deti), tak to sa mi akosi vyhýba, neplní....aj keď predpovede znejú optimisticky (že stretnem toho pravého na život a na smrť, že budem mať s ním deti atd atd)...no a práve toto je kdesi mimo mňa))
kedže sama veštím tak vám prezradím ako to funguje :) "To čomu veríte sa naplní" Karty nemajú predpovedať budúcnosť, karty, kyvadlo, sny atď. sú IBA prostriedky, ktorými k vám prehovára vaše vlastné podvedomie. Stačí si rozvíjať svoju vlastnú intuíciu, ktorá vám napovie, ktorým smerom sa vydať, ako sa rozhodnúť v nejakej situácií atď. nepotrebujete vyhadzovať peniaze za veštby. Veštkyňa, často, osoba, ktorá absolútne nevie čo robí, ovplyvňuje vaše myslenie a myšlienka vytvára našu budúcnosť. To na čo myslíte, sa splní. Nič viac.
leaaa, aj dátum narodenia o tebe veľa prezradí.. takže ak ti veštica hovorila vo všeobecnosti aká si, skúr povahové vlastnosti, tak jej stačí ak vie čo to o znameniach...neverím na veštenie budúcnosti, ale verím tomu, že možno " triediť" ľudí podľa znamení.. To mám overené..
Mne vestica povedala,ze pridem o otca a do 5 mes. sa predpoved naplnila.
Ve, no prave tato, mi vsetko dokladne rozpisala, aj o mne, aka som, co je mojou slabou strankou, co silnou, co prezivam, a co ma caka v 2 variantach. Zalezi na mne akou cestou sa vyberiem. Napisala mi toho dost, na 3 strany A4, nepredpokladam, ze je to nejaka zena, ktora sa v tom nevyzna. Je to dost profesionalne.Tak uvidim, co mi osud pripravi. Dakujem.
čo sa týka tvojej otázky leaaa, vyjadrím sa k veci, niekoľko veštíc ti odpovie na jednu otázku úplne inak, to hovorím z praxe, samozrejme, že sa to niekde zafixuje do podvedomia, no ja som sa dopracovala k jednej osobe, ktorá mi hovorí k veci výklad a nie odveci, preto nemám potrebu vyhľadávať iných.
mne raz volala kamarátka, že ku nej do firmy prišla žena a len tak jej vyveštila, tá kamoška bola hotová, volala mi s plačom, povedala som jej, že je to hovadina..tak sa ukľudnila. Treba si dobre vybrať, ten človek má psychiku v rukách, je na ňom, ako veci podá, ak to nevie, človek je z toho často na dne.
Človek je svojprávny, je na ňom ktorou cestou sa vyberie, možností je viac.