Vyklad buducnosti vs realita

Deria

ja mam na vestenie svoj nazor...nikdy by som si nedala vestit buducnost. myslim, ze cloveku, ktoremu bola vyvestena buducnost, to zostava hlboko v podvedomi a nechtiac sa aj jeho dalsi zivot ubera tym smerom, co mu bolo vyvestene. ak je to nieco pozitivne, o.k. ale horsie, ak je to nieco negativne. nase podvedomie vnima veci, ktore my casto neregistrujeme plnym vedomim ale podvedomie je silnejsie. neviem, ci som to dobre vysvetlila ale my sme zrejme fakt strojcami svojho stastia.
napisem moj pribeh: mojmu ex vyvestila vestkyna buducnost a vsetko sa splnilo. on je nemec a predpovedala mu, ze spozna zenu, ktora bude cudzinka, s tmavymi vlasmi, bude to velka laska a vezmeme sa. (moj ex sa vobec nechcel zenit, pokial nestretol mna, cela rodina aj znami boli v soku, ze sa zeni) po par rokoch vsak prisli v nasom manzelstve problemy a on isiel (tajne, bez mojho vedomia) znova k tej istej vestkyni, chcel vediet, ako to bude s nami dalej. ja som vsak uplne nahodou nasla kazetu, kde mal tento rozhovor s nou nahrany. pocula som vestkynu, ako mu hovori, ze toto manzelstvo vydrzi este necele dva roky, ze on sa potom zoznami s blondinou, ktora bude mat jedno dieta a s tou bude zit. dalej som pocula, ako sa jej pytal na mna, co bude somnou. povedala mu iba tolko, ze budem podnikat, viac nevedela o mne nic. aj sa vsetko splnilo.
samozrejme, ze som manzelovi povedala o tej kazete, spolu sme plakali a slubovali si, ze sa nikdy narozideme, ze tomu nebudeme verit. uvazujem nad tym, ci by sa to bolo skutocne vsetko stalo tak, ako sa stalo, keby si nebol dal vestit.

Eva531

Ja som raz navstivila jednu vesticu, o ktorej sa sirili chyry, ze je velmi dobra a ludia o nej hovorili, ze sa im splnilo, co im povedala. Aj mne sa splnilo, co mi povedala, takze nie je dovod neverit. Ide vsak aj o to, ze ak chcete ist za vesticou, tak najlepsie je ist za takou, na ktoru dostanete odporucenie od niekoho, kto uz u nej bol a splnilo sa mu, co povedala. Nie vsetky vestice su totiz naozaj dobre a nie vsetky maju naozaj jasnovidne schopnosti. Urcite by som si nedala vyvestit, ak by ma na ulici zastavila nejaka Romka, ze pani, dajte ruku, vyvestim vam :) - tak toto nie. Ak za vesticou, tak jedine za takou, s ktorou uz mam dobru skusenost bud ja alebo niekto z mojich znamych.

vierka86

je problem najst naozaj dobru vestkynu, nie podvodnicku a nie taku co si kupi karty , precita jednu knizku a mysli si ze je vestkyna

leaaa

Aj mne prave napisala vela z minulosti, z pritomnosti a ako to udajne bude dalej. Len nie prilis pozitivne to bolo, na jednej strane citim, ze co pisala, sedi, zatial, ale to co ma udajne caka....no neviem...a prave preto sa mi honia hlavou rozne myslienky...

goccia

mne sa tiez veci splnili, ale hlavne mi o mne povedala vela veci zo sucasnosti, ktore nemala ako vediet, a boli dost konkretne a hoci som niektore poprela (ale boli pravda), tak ona trvala na svojom, ze to tak je, ze ona to tam vidi a nemam jej to zatajovat, ze ona to nikomu nepovie... takze jej verim, ze to videla

snehulienkaa

hej....babkina mamka bola u nejakej vychyrenej vestice...ale neviem ci to bolo na Slovensku
a bolo to tak ze mohla sa opytat na tri veci ...neviem uz ako presne zneli ale
... skratka predpovedala jej ze ostane byvat na Slovensku (ona bola z Ameriky), vyda sa tu , bude mat 4 deti a z toho jedno zahynie a tiez sa jej babkina mam opytala kde su momentalne jej hodinky, pretoze ich vtedy stratila a vestica jej povedala ze jej ich ukradla kamaratka a ma ich vo svojim nocnom stoliku....babkina mama isla k tej kamaratke a presne tam ich nasla....a aj ostatne veci sa splnili uplne do bodky

vitaminwater

leaaa, bola som u profesionalky, ta zena ma velmi vela klientov, cakas min mesiac, kym ti da termin, a jedna znama k nej chodila dvakrat do roka a tej sa vraj splnilo skoro vsetko... myslim, ze zalezi aj od teba, ci tomu veris, chces verit, alebo nie...