PRIRODNE ANTYDEPRESIVA,RESP. ZBAVENIE SA DEPKY STRAVOU,....!

WASHING MACHINE

zistil som ,ze niekdy aj pomaha robit zo seba nevedomeho a povedat si.Ja mam depku?To co?Proste tvarit sa normalne,nic sa nedeje:)ale vydrzal som 3 dni:)

WASHING MACHINE

jj aj ja si to vsimam.Ale ked citim,ze je zle poviem si Kamil,neries to nema to zmysel.A v pohode to prekonam v okamihu.
A preco tu pisem,da sa tu super vykecat a su tu v pohode ludia:);)

WASHING MACHINE

Pocity,emocie,uzkost,depky,laska,stastie,euforia,u smev,strach,plac,smutok,ticho,nadrzanost,pocit menej cennosti,pocit namyslenosti,hnev VSETKO JE CHEMIA.Dokaz?-->Drogy,aj ked to nieje najlepsi priklad,ale natom to je vidno.Das si marisku a si v inom svete.Chemia v mozgu.Pride k tebe tvoje dievca,obimes ju,citis ze ju lubis,pretoze sa ti v gembe uvolnie Chemikalie-HORMONY,ktore idu do centra pocitov a vyvolaju ti ten pocit.Casom 200rokov,si myslim,ze nase hlavy budme pripajat cez USB do PC a budeme si tam davat MATIKU,VARENIE,A dristi.A nehovorte,ze je to uplne absurdne,pretoze TEORETICKY hladiac na vyvoj techniky je to mozne.

123456

V mozku jsou biliony nervových buněk. Každá nervová buňka má výbežky, které posílají a dostávají zprávy od ostatních nervových buněk. Neurotransmitery jsou chemické látky, vypouštěné z těchto výběžků, zabezpečující přenos zprávy ze zakončení jednoho nervového výběžku na druhý. Tito "chemičtí poslové" ovlivňují způsob, jakým se cítíme - naše nálady. V průběhu času vědci zjistili, že určité neurotransmitery hrají důležitou roli u deprese - zejména jde o serotonin, noradrenalin a dopamin. Epizoda depresivní nálady je spojená s jejich relativním nedostakem na nervových zakončeních (synapsích) v mozku. Antidepresiva dokážou postupně zvýšit dostupnost těchto látek a tím pomáhají normalizovat biologickou rovnováhu.

WASHING MACHINE

123456,suhlasim s tebou,vsetko je chemia.Ved co je mozog.Uhlik,kremik,sodiky,magnesium,kus kalcia,nejaky fosfor,flor,a ine dristy,nejake to slabe napetie a kus vody.

123456

ale suvisi....
ved depresia suvisi s chemickou nerovnovahou v mozgu a ta chemicka nerovnovaha moze byt vyvolana roznymi pricinami (pricina moze byt urcita, zjavna, ale i "nezjavna", neurcita)

Ivka 1

Poznám prírodné antidepresívum,hovoria
mu aj koktail šťastia. Naozaj účinkuje.
Ak chcete vedieť viac,píšte na mail.