Ahoj people.Chcel by som sa opytat,ci je nejaky sposob ako sa ciastocne zbavit depresii alebo aspon aby zmizol ten hnusny tlak na hrudi nejakou stravou,vytaminami,zeleninou a ovocim.Existuje nejaky zaruceny recept alebo nieco take,alebo su zname nejake konkretne potraviny,jedla,...? DAKUJEM
PRIRODNE ANTYDEPRESIVA,RESP. ZBAVENIE SA DEPKY STRAVOU,....!
depresia nie je chemicka zalezitost,ale cisto psychicka. Aj bolest si mozes privodit ak chces, hlavne ak tomu veris. Castokrat je liecba zalozena na psychyke a tvojom vnimani. Pri depresiach ide o to, ako sa vidis sam. Dost zavisi od toho, co je povodom depresii. Daju sa odstranit svojpomocne- staci si zacat viac verit a prestat sa lutovat-potom nebudes potrebovat ani lieky. Znie to ako keci, ale mam to z vlastnej skusenosti.
WM: hlavne ze to chapes ty... ale s istym druhom depiek nepohnes ani upravou stravy... vidim to na bratovi... ma maniodepresiu - bipolarnu poruchu... a keby si videl ako on vyzera v depke.-... a potom ked ma maniu ta hyperaktivita... no... bez liekov neviem neviem ako by skoncil
hfhfg
a deprim je vraj na depresiu a je z nejakej rastliny. co vies o nom? ako funguje?
ale mozem povedat,ze som sa s toho dostal na 95%,teraz sa snazim mat opatrenia aby sa mi nevratili.Prišiel som nato,ze hlavnim pravidlom pri depkach je rozpravat otom kde komu ako sa da,najlepsie blizkym proste kazdemu.Dalsie,treba si strcit na silu do hlavy,že depka je prechodna,hovorte,si to prejde,a nerieste to.Dalsia vec.Mozno sa vam to vzda blbe ale chemia je vsetko.Chemia je tam,kde sa citite zalubeny,,chcemia je tam,kde je dovod depky,chemia je tam ked sa citite stastny,proste je vsade.Vsetky chem latky,ktore telo produkuje alebo prima idu do mozgo a sluzia pre vyvolavanie pocitov,emocii,depiek,atd.Aj to ze tu teraz pisem a premyslam ,ze co napisem je chemia.Priklad zo zivota.Napr.ake mate sny ked si dake 4 klobasy pred spanim,alebo ako sa citite ked ziete 6 pomarancov,ste plny energie,a aj bohuzial aj take ze drogy.Chapete:D?
a este nieco.... ant_i_depresiva
áno kaleráb...to je najlepšie...jedz denno denne...a po mesiaci budeš fit!!!
wasching machine- prosím, načo toľko tém???
aspon keby to nebolo dookola o tom istom!!
nenapadlo ťa ešte navštíviť toho lekára, ked ti je tak zle???
kup si vitaminy stresvit a ber ich podla navodu... tusim len kazdy druhy den sa beru... mas tam komplex vitaminov... na depku si kup sedatif PC cca 70 sk)-- volne dostupne homeopatikum... viac na boiron.sk ..... z tejto rady by ti pomohol este aj sativol (cca 170 sk)----
na depku je dobry pohyb... prechadzky, tury, posilka, tanec, bike, brusle, cerstvy vzuch, zelenina ovocie, vlaknina, pitny rezim!!! (ked clovek malo pije je taky sklesnuty ako zmoknute kura) - nastav si pripomienky na mobile a kazdu hodku vypi 2 dcl vody cistej alebo mineralky bez bubliniek... pripadne dzus zmiesany s mineralkou v pomere 2:1
AKo nie konkretne jedlo,ale cisto priklad,ze keby som jedol dlhsie KARELAB tak by mi bolo lepsie,alebo strukoviny atak som myslel,takze MAGNESIUM a co este?
hfhfg: no a co taky lubovnik bodkovany? to nie je rastlina? co taky persen, deprim, sedatif PC?
ale on sa aj tak pytal na jedlo...
ahoj,ja chodím na strednú zdravotnícku školu,teda budem robiť v lekárni a dačo to už viem.o antidepresívach sme sa už učili,ale bohužiaľ o žiadnych rastlinných antidepresívach sme sa neučili....skus kuknut niekde na nete.......